Κεντρική Basket League Άρης H… ώρα του Παλέ και το ζητούμενο της άμεσης παραχώρησης του γηπέδου

H… ώρα του Παλέ και το ζητούμενο της άμεσης παραχώρησης του γηπέδου

pale super

Είναι γνωστό το τεράστιο μέγεθος του μπασκετικού Άρη, είναι γνωστή πόσο μεγάλη ώθηση μπορεί να δώσει ο κόσμος του και το πόσο πολύ στηρίζει την ομάδα αλλά το “αγκάθι” που αφορά τα χρέη της ΚΑΕ, “πληγώνει” σταθερά τον ιστορικό σύλλογο. Ο Λευτέρης Αρβανίτης και ο Χάρης Παπαγεωργίου, η προσφορά των οποίων είναι υπερπολύτιμη, κάνουν σπουδαία προσπάθεια προκειμένου να ορθοποδήσει ο Άρης και καθημερινά ασχολούνται με θέματα που “καίνε” και πρέπει να διευθετηθούν.

Tα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα στο ζήτημα των χρεών από την στιγμή που δεν υπάρχει επενδυτής, αλλά υπάρχει και ένα άλλο θέμα που πρέπει να διευθετηθεί (και μάλιστα άμεσα) προκειμένου να γίνει ο Άρης πιο “ελκυστικός” και αυτό έχει να κάνει με το γήπεδο. “Κράτησε την ομάδα ζωντανή…”, είναι το μήνυμα που έχει σταλεί από διάφορες κατευθύνσεις προς τον Πρόεδρο του Α.Σ. Άρης (που έχει συνοδοιπόρο σε αυτή την “αποστολή” και τον πρόεδρο της ΚΑΕ,  Χάρη Παπαγεωργίου) ο οποίος στην διαδικτυακή εκπομπή (30/12) του AllAboutARIS, στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της παραχώρησης του Παλέ αναφορικά με τις συζητήσεις που έχει κάνει με διάφορους ανθρώπους σχετικά την πιθανότητα εμπλοκής τους στο τμήμα μπάσκετ.

“Υπάρχουν συζητήσεις. Είναι σημαντικό αυτό που μου λένε όλοι, ‘κράτησε την ομάδα ζωντανή και στο επόμενο διάστημα θα πάρεις απαντήσεις’. Είμαστε σε έναν καλό δρόμο ψάχνοντας… Εφόσον τελειώσει το θέμα του γηπέδου, μειωθεί λίγο ή διακανονιστεί το χρέος και γίνει ο Άρης πιο ελκυστικός, νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα, θα είναι μεγάλες χορηγίες επί χρόνια; Θα είναι μετοχική εμπλοκή; Θα είναι μεγαλομέτοχος; Κάτι θα είναι…”, είπε μεταξύ άλλων ο Αρβανίτης κάνοντας σαφές κατά την διάρκεια της εκπομπής πως -εκτός της διευθέτησης του θέματος των χρεών- το ζήτημα του γηπέδου αποτελεί “κλειδί” προκειμένου ο Άρης να γίνει ακόμη πιο “ελκυστικός” και να “τραβήξει” ανθρώπους προς το εσωτερικό του.

Το “μπαλάκι”, λοιπόν, “πάει” στην Πολιτεία που οφείλει να “τελειώσει” άμεσα το συγκεκριμένο θέμα το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τον Άρη, ο οποίος είναι αυτός που συντηρεί το Παλέ και έχει κάθε λόγο (βάσει και της προσφοράς του στο άθλημα) να το ζητά προς εκμετάλλευση. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθεί η πίεση από πλευράς του Άρη προς τους αρμόδιους για διευθέτηση του ζητήματος του Παλέ και μένει να φανεί κατά πόσο η Πολιτεία θα έχει… γρήγορα αντανακλαστικά για να δώσει -επιτέλους- λύση στην υπόθεση (είναι γεγονός πως με την πανδημία το ζήτημα έχει “πάει” πίσω). Κατά το παρελθόν έχει διευκολύνει άλλους συλλόγους και μάλιστα σε σημαντικότερο βαθμό. Ώρα να διευκολύνει και τον Άρη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…