Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έντονα προβληματισμένος ο Γιαννακόπουλος!

Έντονα προβληματισμένος ο Γιαννακόπουλος!

giannakopoulos 1

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα όσα άκουσε από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη αναφορικά με τη στέγαση του τμήματος μπάσκετ στον Βοτανικό αλλά και γενικότερα για τη Διπλή Ανάπλαση.

Στην τοποθέτησή του άφησε αιχμές για όσους εκπροσώπησαν τους Πράσινους στην υπογραφή του Μνημονίου για τη Διπλή Ανάπλαση, Γιάννη Αλαφούζο και Παναγιώτη Μαλακατέ. Τονίζοντας ότι το πρόσταγμα πρέπει να το δώσει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αναφορικά με το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΚΑΕ απεφάνθη ότι για όσο είναι ιδιοκτήτης η πολιτική της ΚΑΕ θα είναι συγκεκριμένη, ενώ αν υπάρξει διάδοχη κατάσταση θα πρέπει να μιλήσει για το θέμα εφόσον αναλάβει.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Την τελική απόφαση δεν μπορεί να την πάρει κάποιος που έχει διασύρει τον Παναθηναϊκό και σκέφτεται μονάχα το οικονομικό όφελος. Ούτε κάποιος που δεν έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει μία τέτοια απόφαση. Ούτε κάποιος που είναι σε διαδικασία αποχώρησης. Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη πρέπει να αποφασίσει. Όσο είμαι εγώ στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ θα ακολουθηθεί η ίδια γραμμή. Εφόσον έρθει νέος ιδιοκτήτης, ας τοποθετηθεί».

Πηγή: Over Fm 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…