Κεντρική Ασίστ Shadow «Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Nancy Lieberman

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβα ένα βίντεο από την Hall of Famer Nancy Lieberman! Η Nancy Lieberman είναι από τους θρύλους του Αμερικάνικου Basketball, με μεγάλη παρουσία στο WNBA, Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και Coach σε Κολλέγια και στο ΝΒΑ-Kings.
Πολύ ευγενικά μου έστειλε, ως μέρος του εορτασμού «20 Χρόνια Ganon Baker Basketball», που ξεκινούν τον επόμενο μήνα. Και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας».

Η Νάνσυ λέει:
«… ένας από τους πιο χαλαρούς ανθρώπους που γνωρίζω είναι ο Ganon Baker. Είναι γεμάτος πάθος. Είναι σπουδαίος Δάσκαλος. Είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει. Όχι μόνο αλλάζει τις ζωές των παικτριών, αλλά και αθλητών επιπέδου NBA, κολλεγίου, γυμνασίου».

Ευχαριστώ Νάνσυ!!

Ναι, έχω μεγάλο αριθμό ανθρώπων που επιβραβεύουν τη δουλειά χρόνων, όπως, ο Lloyd Pierce (Hawks), ο Dee Brown (Clippers), ο Taylor “Tate” Locke, ο φοβερός Ray Allen, ο απίστευτος Manu Ginobili κ.α.
Έχω επίσης επηρεάσει σημαντικά τους Phil Handy (World Champion Raptors, Lakers), τον Phil Beckner (Top NBA Skill Coach), Tara Vanderveur (HOF) και σίγουρα αδικώ κάποιους που δεν θυμάμαι να αναφέρω τώρα.

Η Νάνσυ συνεχίζει:
«Ο Ganon είναι μέρος της ζωής μου και της οικογένειας μου. Έχει προπονήσει το παιδί μου, τον γιό μου – είναι απίστευτα σημαντικό πως επεμβαίνεις και αλλάζεις τις ζωές των ανθρώπων. Είμαι τόσο περήφανη για το έργο σου. Στη δική μου αξιολόγηση και συνείδηση, είσαι Hall of Famer».

Εκτιμώ τα καλά της λόγια. Δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει αν είμαι σημαντικός. Αυτό που είναι καθολικός σκοπός μου, είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά.

Όσα λέει η Νάνσυ για το βιογραφικό μου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

https://ganonbakerbasketball.thrivecart.com/gbbs-full-basketball-curriculum/  

Επίσης, σε αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήστε ένα μικρό δείγμα από «τελειώματα guards» (video):

Movin’ on Monday with a finisher for guards‼️ Coaches/trainers/players, what game scenarios are we working on in clip 1, 2 and 3⁉️ Trey Freeman is a TOUGH dude man!!!! 💯 . . . . . #basketball #trainer #basketballtrainer #basketballtraining #basketballdrills #basketballskills #playerdevelopment #basketballcoaching #nbatrainer

Μείνετε ασφαλείς
Κυνηγείστε τα όνειρα σας!!
Ganon

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…