Κεντρική Basket League Γαλατσόπουλος: “Επιβραβεύεται η τεράστια προσφορά του μπάσκετ στην ελληνική κοινωνία”

Γαλατσόπουλος: “Επιβραβεύεται η τεράστια προσφορά του μπάσκετ στην ελληνική κοινωνία”

galatsopoulos maska

Στην συμφωνία της Basket League με την ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για μια συμφωνία μέσα από την οποία Επιβραβεύεται η τεράστια προσφορά του μπάσκετ στην ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος έκανε την εξής δήλωση μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΕΡΤ:

«Ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan Basket League. Συμφωνία η οποία περιλαμβάνει δύο πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα για το επαγγελματικό μπάσκετ. 

Το πρώτο είναι η επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ύστερα από 20 χρόνια. Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Stoiximan Basket League ενωμένες στην δύσκολη συγκυρία λόγω της υγειονομικής κρίσης, βαδίζουν αποφασιστικά για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ της χώρας.

Το δεύτερο ελπιδοφόρο μήνυμα που προκύπτει από τη νέα συμφωνία με την ΕΡΤ, είναι ότι ο ΕΣΑΚΕ και η δημόσια τηλεόραση συνεχίζουν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Σε μια περίοδο εύλογης αβεβαιότητας η συμφωνία με την ΕΡΤ δημιουργεί περιβάλλον σταθερότητας για τους αθλητές, προπονητές, τους εργαζόμενους των ΚΑΕ, τους ιδιοκτήτες και τις ομάδες.

Η ΕΡΤ είναι το «σπίτι» του επαγγελματικού μπάσκετ. Χάρις στην δημόσια τηλεόραση και τις νέες τεχνολογίες που εκείνη αξιοποιεί, το μπάσκετ και το Πρωτάθλημα μας μπαίνουν σε κάθε ελληνικό σπίτι στην χώρα μας και το εξωτερικό. 

Και είναι πολύ σημαντικό για μας ότι ο απόδημος ελληνισμός έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί την STOIXIMAN Basket League και μέσω του αθλητισμού να διατηρεί άρρηκτους του δεσμούς με την πατρίδα.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιώργο Γαμπρίτσο και την Πολιτεία, τον αρμόδιο για την ΕΡΤ Υφυπουργό  στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα γιατί επιβεβαιώνουν έμπρακτα την στήριξη τους στο ελληνικό μπάσκετ και επιβραβεύουν με την συμφωνία αυτή την τεράστια προσφορά του αθλήματος μας στην ελληνική κοινωνία».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…