Κεντρική Διεθνή FIBA: Στο Μπουένος Άιρες ο τελικός του Διηπειρωτικού!

FIBA: Στο Μπουένος Άιρες ο τελικός του Διηπειρωτικού!

burgos

Για τις 6 Φεβρουαρίου 2021 ορίστηκε ο τελικός του Διηπειρωτικού Κυπέλλου της FIBA ανάμεσα στην Μπούργος (πρωταθλήτρια του BCL Ευρώπης) και την Κίμσα (πρωταθλήτρια του BCL Λατινικής Αμερικής), με το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Ο Ανδρέας Ζαγκλής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που η FIBA κατάφερε να αναδείξει πρωταθλητή και στις δύο διοργανώσεις εν μέσω πανδημίας, ενώ ευχαρίστησε την ομοσπονδία της Αργεντινής για την ανάληψη της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για τις ιστορικές επιτυχίες τους την περασμένη σεζόν στο Basketball Champions League και στο Basketball Champions League Americas. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να συνεχίσουμε την παράδοση του διηπειρωτικού κυπέλλου της FIBA, ​​ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Μπάσκετ της Αργεντινής, αλλά και την πόλη του Μπουένος Άιρες που μας υποδέχτηκαν με την αγκαλιά ανοιχτή. Το γεγονός ότι καταφέραμε να αναδείξουμε πρωταθλητές τόσο στο Basketball Champions Leagu, όσο και στο Basketball Champions League Americas μέσα σε μια περίοδο πανδημία πρέπει να εορταστεί και το FIBA ​​Intercontinental Cup είναι το τέλειο πεδίο για να συμβεί αυτό»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…