Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Έτσι θα γίνονται οι έλεγχοι στα ρεβεγιόν!

Έτσι θα γίνονται οι έλεγχοι στα ρεβεγιόν!

astynomia

Με αφορμή το πάρτι που στήθηκε στον Άλιμο, το βράδυ του Σαββάτου 19/12, ο κύριος Μαυροειδάκος μίλησε στο Mega για τα κορονο-πάρτι, καθώς και για το πως θα πραγματοποιούνται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα ρεβεγιόν. Σχετικά με το πάρτυ στον Άλιμο, τόνισε πώς είχαν πληροφορία για 50 με 100 νεαρά άτομα τα οποία συγκεντρώθηκαν στον λόφο Πανί ώστε να κάνουν πάρτι. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο ώστε να διαλείσουν τη συγκέντρωση.

«Η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο προκάλεσε τον… εκνευρισμό των συγκεντρωμένων, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 15 προσαγωγές ενώ ”έκοψε” αρκετά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ». Κατά τον κ. Μαυροειδάκο, οι αστυνομικοί προσπαθούν με ευγενικό τρόπο να συναιτίσουν και να πείσουν τον κόσμο. Όταν αυτό όμως δεν λειτουργεί καταλήγουν σε προσαγωγές και πρόστιμα.

Όσον αφορά τους ελέγχους για τα ρεβεγιόν, όπου υπάρχει καταγγελία θα γίνεται έρευνα, τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως είναι τα πάρτι, θα ακολουθεί και παρέμβαση εισαγγελέα. Ακόμη αναφέρθηκε και σε βουλευτή ο οποίος στη Νέα Σμύρνη αρνήθηκε τον έλεγχο από ομάδα Δίας, λέγοντας χαρακτηρηστικά «Στους ελέγχους όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους αστυνομικούς». Ενώ δήλωσε πως έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της Βουλής για το περιστατικό.

Πηγή: dikaiologitika

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…