Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Έκπληξη Μπακογιάννη: Η φετινή αλλαγή χρόνου θα μας φέρει πιο κοντά

Έκπληξη Μπακογιάννη: Η φετινή αλλαγή χρόνου θα μας φέρει πιο κοντά

kostas bakogiannis

Μπακογιάννης: Ετοιμάζει μια διαφορετική υποδοχή του 2021 που θα τη θυμόμαστε

Φέτος, όπως έχουμε πει, θα είναι μια διαφορετική χρονιά λόγω της πανδημίας και των μέτρων. Προς την κατεύθυνση αυτή κινήθηκε από ότι φαίνεται και ο Δήμος Αθηνών, που αποφάσισε αυτή τη χρονιά να υποδεχτεί ο έτος διαφορετικά αλλά… αξέχαστα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στην πρωινή εκπομπή του OPEN:

“Αυτή η πρωτοχρονιά είναι διαφορετικά. Μπορεί να μην είναι η γιορτή της χαράς αλλά σίγουρα είναι η γιορτή της ελπίδας. Εμείς απόψε θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξία και θέλουμε αυτό το να κάνουμε όλοι μαζί. Αξιοποιώντας λοιπόν την τεχνολογία, με φωτισμό, με προβολές βίντεο, με πυροτεχνήματα, θέλουμε να πούμε την ιστορία του 2020 αλλά αυτή που πιστεύουμε ότι θα είναι και η ιστορία του 2021. Ναι, πληγωθήκαμε, όμως σταθήκαμε όρθιοι. Και κάπου μέσα σε όλη αυτή την περιπέτεια, έχουμε ανακαλύψει ξανά ο ένας τον άλλον… Γιατί η ζωή πάντα κερδίζει”!

«Θέλουμε να είναι κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά παρότι θα είμαστε μακριά. 12:03 με 12:05 θα αισθανθούμε όλοι καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμβούλεψε οι δημότες να κοιτάξουν ψηλά.

Σχολιάζοντας τον φετινό στολισμό της Αθήνας είπε: «Καταφέραμε να απλώσουμε το φωτισμό περισσότερο, 35 γειτονιές στολίστηκαν».

Συμπλήρωσε ότι δε θέλει να αποκαλύψει πολλά πράγματα για την αποψινή εκδήλωση “γιατί θέλουμε να είναι μία έκπληξη, για όλους και για όλες. Θέλουμε να είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι που θα μας φέρει όλους πιο κοντά κι ας είμαστε μακριά. Θα είναι μια αλλαγή του χρόνου που θα τη θυμόμαστε. Γιατί δε θα είναι τυπική… Θέλω να πιστεύω στο τέλος, να αισθανθούμε όλοι λίγο καλύτερα… Κάπου ανάμεσα στην οθόνη της τηλεόρασης και στο μπαλκόνι μας, θα μπορούμε όλοι να το απολαύσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…