Κεντρική Basket League Άρης Αρβανίτης: “Αισιόδοξος πως κάτι θα γίνει στην ΚΑΕ, ξαναθέλουμε δίπλα μας τον Γκάλη”

Αρβανίτης: “Αισιόδοξος πως κάτι θα γίνει στην ΚΑΕ, ξαναθέλουμε δίπλα μας τον Γκάλη”

arvanitis

Δάφορα σημαντικά θέματα ανέλυσε ο Λευτέρης Αρβανίτης σε διαδικτυακή εκπομπή του AllaboutARIS.com. O Πρόεδρος του Α.Σ. Άρης αναφέρθηκε στο τμήμα μπάσκετ και μεταξύ άλλων τόνισε πως “υπάρχει φως στο τούνελ, όμως εφόσον κάνουμε αυτά που πρέπει εμείς θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είτε μεγάλες χορηγίες, είτε μετοχική εμπλοκή με ποσοστό, είτε μεγαλομέτοχος. Κάτι θα είναι…”.

Παράλληλα έγινε σχόλιο και όσον αφορά τον Νίκο Γκάλη ενώ ο Αρβανίτης μίλησε για τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν και τον CEO της Pfizer, Μαργαρίτη Σχοινά και Αλβέρτο Μπουρλά αντίστοιχα, που τους “ενώνει” η αγάπη τους για τον Άρη. Επιπλέον υπογράμμισε πως “ψάχνουμε για έναν Ελληνα παίκτη πριν το τέλος της σεζόν” και όσον αφορά αυτό το ζήτημα, έχει ακουστεί στην πιάτσα των μάνατζερ η περίπτωση του Σταύρου Τουτζιαράκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το μπάσκετ:

“Στο αγωνιστικό κομμάτι η ήττα από τον Κολοσσό, έτσι όπως ήρθε, μας δημιούργησε ένα μικρό πρόβλημα. Σε περίπτωση που κερδίζαμε θα είχαμε 4 νίκες και ένα πολύ καλό πρόγραμμα μπροστά μας. Θα κοιτάζαμε αλλιώς την συνέχεια. Θα το ξεπεράσουμε όμως, γιατι έχουμε καλή ομάδα.

Να θυμίσω στον κόσμο πως πριν από έναν χρόνο ο Κύριος Γουλιέλμος επικοινώνησε μαζί μου και μου ειπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα. Σαν Ερασιτέχνης είχαμε δύο επιλογές, να βγούμε μπροστά, όπως κάναμε και το καταφέραμε με καλή δουλειά ή να μείνουμε πίσω.

Η ομάδα έμεινε στην κατηγορία, καθώς το πρωτάθλημα διεκόπη, όμως θα μέναμε έτσι και αλλιως, ακόμη και χωρίς κορωνοϊο, καθώς ξεπεράσαμε τον ΠΑΟΚ πριν την διακοπή και δείχναμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί.

Για την φετινή σεζόν:

“Με πολλή δουλεια, κόπο και χρήματα που μαζέψαμε, το τμήμα κατάφερε να έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Απο κει και πέρα, η ομάδα όπως γνωρίζετε έχει σκαμπανεβάσματα, λογω απραξιας και έλλειψης ρυθμού. Είχαμε κάποιες νικες και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό. Προσπαθούμε να κρατάμε το ένδοξο και ιστορικό τμήμα του συλλόγου ζωντανό, το τμήμα που κράτησε ζωντανό τον ΑΡΗ και ψηλά, όταν τοποδόσφαιρο δεν τα πήγαινε τόσο καλά,  στην κατηγορία και αξιοπρεπές. Κοιτάμε πως θα μειωθούν τα χρέη που υπάρχουν και να μπούμε σε μια κανονικότητα.”

Για την διαιτησία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο ΑΡΗΣ:

“Από μια μικρή κλίκα των δημοσιογράφων των ΜΜΕ των Αθηνών, δημιουργείται κλίμα, οτι ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί, δεν έχει καλή ομάδα και θα υποβιβαστεί. Η ομάδα μας έχασε από τον Κολοσσό μετα από μία μεγάλη και στοχευμένη σφαγή. Αν δίνονταν το φάουλ πάνω στον Τσάλμερς ο ΑΡΗΣ θα έμπαινε στο παιχνίδι και θα το γύριζε. Ο ΑΡΗΣ είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν θα κινδυνέψει. Άλλοι είναι φαβορί για τον υποβιββασμό. Αυτοί που χρησιμοποιούν μεθόδους και τέτοιες πρακτικές. Αυτό είναι το μήνυμα μου σε όλους όσους χτίζουν κλίμα και δικαιολογούν τις διαιτητικές σφαγές λόγω της εικόνας και των προβλημάτων της ομάδας. ”

Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να ξαναγίνουμε η ομάδα του 80. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε που βρισκόμαστε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, γιατί αν δεν σκεφτόμαστε σωστά ο ΑΡΗΣ θα διαλυθεί.

Εγώ την φανέλα βλέπω, είμαι δίπλα στον σύλλογο, παλεύω για την ομάδα, πιστεύω σε όλους τος ανθρώπους του ΑΡΗ και παλεύω μαζί τους για τον ΑΡΗ.

Για το χρέος:

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει από το 2012 ένα υπέρογκο χρέος. Με το άρθρο 99 το μειώσαμε, όμως με λάθος χειρισμούς ανααυξήθηκε. Τα χρέη δημιουργήθηκαν όταν στην Ελλάδα το χρήμα έρεε. Άρα κακώς δημιουργήθηκε…

Προσπαθούμε λοιπόν σε δύσκολους καιρούς τώρα εμείς να το μειώσουμε. Είναι τεράστια η προσπάθεια μας.
Έχω πει τα νούμερα και στο παρελθόν. Είναι μισά προς το κράτος και μισά προς τρίτους. Τα μισά προς το κράτος δεν μπορούν να κουρευτούν, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διακανονιστούν.

Μας λένε οι ίδιοι οι μάνατζερ πως πληρώνουμε παραπάνω χρήματα γιατί είναι γνωστό πως δεν έχουμε άλλες επιλογές λόγω BAN. Όταν είχαμε πάει στο κύπελλο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μου έδωσε συγχαρητήρια που η ομάδα κατέβηκε να παίξει. Ήταν θαύμα που καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και κατεβήκαμε φέτος. Είναι ντροπιαστικό για τον ΑΡΗ να το λέμε αυτό, όμως είνα η πραγματικότητα. Πάνω σε αυτό πατάμε για να δούμε τι θα γίνει απο δω και πέρα.

Για να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα πρέπει να έχεις ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Ειναι κάτι που το κάναμε και μπήκαμε με ενημερόιτητες στην αρχ΄της σεζόν. Εχουμε μλήσει με το κράτος και περιμένουμε τις ρυθμίσεις, είμαστε όμως σε ένα καλό επίπεδο μέχρι στιγμής. Τα μέτρα της κυβέρνησης που αναμένονται για να στηρίξουν την μετά Covid εποχή θα μας δώσουν ανάσα πάντως.

Όσο για τους ιδιώτες. Στον σχεδιασμό μας είχαμε δύο άξονες που περι,μέναμε έσοδα. Χρήματα Αρειανών φίλων, τα οποία και ήρθαν. Για να λειτουργεί η ομάδα χωρίς κόσμο, διαρκείας αι τηλεοπτικό, ήρθαν λεφτά από φίλους του ΑΡΗ. Και έρχονται κάθε μήνα. Ο Δεύτερος άξονας, που μας έβγαλε έξω, ήταν η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα. Περίπου 1000 διαρκείας χάθηκαν φέτος. Ένα ποσό 300 χιλ ευρώ. Αν ανοίξουν τα γήπεδα θα έχουμε καλύτερη ρευστότητα για να συζητάμε με όλους από άλλη βάση.

Για το γήπεδο:

“Το γήπεδο είναι μια μεγάλη οικονομική πίεση προς την ομάδα. Κάθε φορά που πρέπει να πάρουμε την γηπεδότητα διακανονίζουμε χρέη που υπάρχουν από το 2015 και μετά. Κάποια χρέη είναι δεσμευμένα και έχουν υπογραφεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και πηγαίνουν στην ΓΓΑ . Αυτή την χρονιά δεν πληρώνουμε, λόγω απουσίας κόσμου. Υπάρχει όμως το ζήτημα και πρέπει νατο λύσουμε. Υπάρχει η διεκδικηση του γηπέδου για 49 χρόνια, από τον ΑΣ ΑΡΗΣ.
Θα αποκατασταθεί μια αδικία που υπάρχει επί 20 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, εφόσον μας παραχωρηθεί το γήπεδο με δίκαιους όρους προς τον σύλλογο. ΤΟ δικαιούται αυτό αυτόςο ένδοξος σύλλογος, να έχει ένα δικό του γήπεδο και να αφήσουμε στα παιδιά μας μια κληρονομιά. Υπήρξε μια κουβέντα – περισσότερο ένα προεκλογικό πυροτέχνημα πριν την έλευση μας. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 όμως, όταν και αναλάβαμε, έχουν γίνει βήματα. Καταθέσαμε bussiness plan και μέσα στον επόμενο μήνα υποσχέθηκαν να πάμε στο επόμενο βήμα, τους ανεξάρτητους οικονομικούς εκτιμητές, ώστε να δουν αν η πρότασή μας είναι συμφέρουσα, που είναι, προς το ελληνικό δημόσιο.
Πρέπει, όσοι λένε πως θέλουν να βοηθήσουν τον ΑΡΗ, από την κυβέρνηση, να δώσουν το γήπεδο στον ΑΡΗ.
Υπάρχει σκέψη μου να δημιουργθεί επιτροπή από 5 άτομα, που έχουν σχέση με την τωρινή κυβέρνηση και μπορούν να πιέσουν καταστάσεις. Μετά τις γιορτές θα το τρέξουμε, ώστε να μην πιέζω εγώ,αλλά να πιέζουμε όλοι για ταχύτερα αποτελέσματα.”

Για τις μετοχές:

“Οι μετοχές βρίσκονται σε 19 φυσικά πρόσωπα που πρότεινε ο ΑΣ ΑΡΗΣ, ως μεσσεγγυούχοιυς. Ο ΑΣ δεν μπορεί να πάρει τις μετοχές, απαγορεύεται. Ο Λάσκαρης είχε δώσει τις μετοχές στον Γουλιέλμο και κανένας δεν ρωτούσε. Επειδή είμαι εγώ, είμαι εύκολος στόχος και όλοι ρωτούν. Χρειάζονται ενημερότητες, πόθεν έσχες, εκκαθαρισιτκά. Δεν είναι τόσο απλό. Η διαδικασία τελειώνει και μαζί και το θέμα των μετοχών. Έχετε υπομονή. Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος μετοχές στο όνομά του. Αυτοί οι 19 δεν θα γίνουν βορρά στου δημισοιγράφους και στην κοινή γνώμη.
Αν ήταν οι μετοχές του Λάσκαρη θα ήταν εδώ ο άνθρωπος. Αυτές είναι συζητησεις καφενείου. Τον επόμενο μήνα θα έχουμε την μειωση του κεφαλαίου για τις ζημίες και την ΑΜΚ, ώστε να βάλουμε χρήματα και να πάρουμε μέρος των μετοχών. Ο ΑΣ διαχειρίζεται τις μετοχές, μέσω 19 φυσικών προώπων. Αυτό κρατήστε.  ”

Για την πολυμετοχικότητα:

Ήταν πάνω από 200 άτομα στην ΓΣ, με δικαίωμα ψήφου περίπου στα 135 άτομα. Θα ήμασταν περισσότεροι από 6000 αν δεν έιχαμε το θέμα της καραντίνας. Είμαστε ο 3ος οργανισμός με μέλη, μες ξπερνά μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αν ανοίξουν τα γήπεδα πιστεύω πως θα ξεπεράσουμε και τον Παναθηναϊκό.

Είναι η μόνη λύση για να έχει η ομάδα μία ρευστοτητα πέρα από την εργασία και την προσπάθεια μας. Αυτό είναι το σκεπτικό μας. Ο στόχος μας είναι να μαζεύονται 200χιλ περίπου τον χρόνο, ώστε να λύνονται προβλήματα. Ένα εξτρά έσοδο. Θα υπάρχουν προνόμια και επιβραβεύσεις στους μετόχους, για τα χρήματα που βάζουν στην ομάδα. Κάπως έτσι το σκεφτήκαμε και έτσι θα το κάνουμε. Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι εφικτός. Είναι πολύ σημαντικό, στην προσπάθεια μας να βρούμε εναν επενδυτη να μην αισθάνεται μόνος. Θα αποτελέσει όπλο μας στην διαπραγμάτευση η πολυμετοχικότητα. Κάτι ανάλογο κάνει και ο ΠΑΟΚ, καθώς και εκεί τα χρέη είναι αρκετά και χρειάζονται οικονομικές “ενέσεις” για να λειτουργούν.

Για πιθανό επενδυτή:

“Θα μπορούσα να απαντήσω με λαϊκισμό, και να συμφωνούσαμε όλοι, η πραγματικότητα όμως είναι δυσάρεστη. Μιλάμε για την Ελλάδα και τον επαγγελματικό αθλητισμό. Γνωρίζουμε όλοι οτι η ανάπτυξη και λειιτουργία εδώ είναι στρεβλη. Δεν υπάρχει κέρδος όπως στο εξωτερικό. Είναι επιχειρήσεις ζημιογόνες, με τους μεγαλομετόχους να βάζουν συνεχώς λεφτά από την τσέπη τους. Η λέξη επενδυτής Δεν υπάρχει. Δεν μπορείς να πριμένεις κέρδος για να επενδύσεις. Η χωρα μας είναι μια βιομηχανία επιχειρηματικών συμφρόντων. Ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας υπάχει πολιτική πίεση και ανάλογα με την πίεση οι επιχειρηματίες παίρνουν μια ομάδα σύμφωνα με τα συμφέροντα που θέλουν να εξυπηρετήσουν. Με το μπάσκετ δεν ασχολείται και δεν νοιαζεται κανείς, όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο.
Αν υποθέσουμε πως παίρνουμε το γήπεδο, και ψάξουμε έναν επιχειρηματία που να θέλει να κάνει δουλειές με το κράτος. Αυτόδεν γίνεται στην Ελλάδα; Άντε και τον ψάχνουμε. Αν κάποιος γνωρίζει έναν τέτοιον ας μου τον υποδείξει. Είναι πολύ δύσκολο όμως. Θέλει υπομονη. Θέλει ηρεμια και οικονομική τακτοποίηση.
Ας είμαστε ρεαλιστές. Όλοι θέλουμε έναν επενδυτή και να απεμπλακούμε απο αυτή την ιστορία. Δεν έιναι εύκολο να διοικείς τον μπασκετικό ΑΡΗ χωρίς να έχεις τα απαραιτητα χρηματα από πίσω σου. ”

Για αυτούς που βοηθάνε:

“Η πόρτα της ΚΑΕ και του ΑΣ είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να βοηθήσει. Μπορεί ο καθένας να έρθει. Η διοίκηση έιναι διοίκηση πρωτοδικείου. Είμαστε 5 άτομα στο συμβούλιο.Θέλουμε να έρθουν άτομανα βοηθήσουν, να αναλάβουν πόστα. Αυτό θα είναι μία τεράστια βοήθεια. Ας βγουν μπροστά όσοι θέλουν και να έρθουν στο πλευρό μας, από όποιο όστο γίνεται. ”

Γινονται συζητήσεις για να έρθουν στον ΑΡΗ άνθρωποι. Έχω κάνει αρκετά ραντεβού. Δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο, όμως βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Όλοι μου λένε να κρατήσω την ομάδα ζωντανή και θα πάρω σύντομα απαντήσεις. Να μειωθεί το χρέος, να δούμε τι θα γίνει με το γήπεδο και θα έχουμε εξελίξεις.
Ειμαστε σε καλό δρόμο αναζήτησης. Υπάρχει φως στο τούνελ, όμως εφόσον κάνουμε αυτά που πρέπει εμείς θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είτε μεγάλες χορηγίες, είτε μετοχική εμπλοκή με ποσοστό, είτε μεγαλομέτοχος. Κάτι θα είναι. Μέσα στον επόμενο χρόνο είμαι αισιόδοξος οτι κάτι θα γίνει…

Έχω μιλήσει με τον Σπύρο Μπούμπουρα, έχουν ξοδέψει χρήματα στον Ήφαιστό. Η απάντηση που πήρα και τις 3 φορές που μίλησα είναι πως επικεντρώνονται στις επιχειρήσεις τους στην Ουκρανία. Δεν βλέπουν κάτι άλλο πέρα από αυτό. Ειδικά τν τελευταία φορά που μίλησα μου ξεκαθάρισαν πως αυτή τηνστιγμή δεν ενδιαφέρονται και οτι όσα γράφονται δεν ευσταθούν.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ασκούμε πίεση. Η διοίκηση των ΕΑΚ απάντησε αρνητικά στον κύριο Βασιλειάδη τότε, για την παραχώρηση του γηπέδου. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όμως εμείς πετύχαμε να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου, να πάει σε οικονομικό έλεγχο και να είναι πλέον θετική η διοίκηση των ΕΑΚ ως πος την παραχώρηση του. Ο κύριος οικονόμου έκανε μεγάλο ατόπημα, με εκείνο το χαμογελάκι.

Για να το συνδέσω με το “Βικελίδης’. Υπάρχει η σκέψη του Θόδωρου Καρυπίδη για την ανακατασκευή και ανακαίνηση του γηπέδου. Έχουμε δώσει εξουσιοδότηση στον κ. Καρυπίδη για μελέτες και να προχωρήσει με τις διαδικασίες για αδειοδότηση. Το “Βικελίδης” προχωράει με δικό του χρονοδιάγραμμα. Εμείς είμαστε πάντα δίπλα στο ποδόσφαιρο και θα πιέσουμε όταν όλα θα είναι έτοιμα να υλοποιηθεί όσο ταχύτερα γίνεται.

Το γήπεδο θα ανακαινιστεί πιο γρήγορα από τα άλλα γήπεδα που βρίσκονται σε ανακατασκευή, έτσι μου μεταφέρει και πιστεύει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Για Μαργαρίτη Σχοινά και Μπουρλά-Pfizer:

Με τον κυριο Σχοινά έχουμε βρεθεί και του έχω ναλύσει τις σκέψεις μου. Είναι πολύς ο φόρτος εργασίας του όμως πάντα είναι διαθέσιμος να μας βοηθήσει όοτε του το ζητήσουμε. Και με τον κύριο Μπουρλά γίνονται προσπάθειες για επαφή, καταλαβαίνετε όμως πως αυτή την περίοδο ο άνθρωπος είναι σε μια κατάσταση που δν του περισσεύει χρόνος. ”

Οι αθλητές έουν πληρωθεί προκαταβολές, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και από βδομάδα θα πληρώσουμε και Νοέμβριο. Θέμα πληρωμών δενυπάρχει. Είμαστε συνεπείς.

Είναι απώλεια ο Μιλόσβιτς και ο Ντραγκίσεβιτς. Κάναμε μια έρςυνα να ενισχύσουμε την ομάδα όσο απουσιάζουν, έχουμε τον περιορισμό των επιλογών. Η περίπτωση του Γουίγκινς είναι δύσκολη,  βρίσκεται στις ΗΠΑ ,έχει επιχείρηση και δεν μπορεί να την αφήσει για να παίξει μπάσκετ. Επίσης δεν γίνεται και του Γκάρετ. Ψάχνουμε για έναν Ελληνα παίκτη πριν το τέλος της σεζόν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κατι όμως.

Για τις εκλογές στην ΕΟΚ:

Η ομοσπονδία έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι λογικό να υπάρχουν και λάθη. δεν θα πρέπει να μηδενίζουμε την προσφορά του κ. Βασιλακόπουλου. Το πρόσημο για το ελληνικό μπάσκετ είναι θετικό, όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για μια αλλαγή. Ο ΑΣ ψηφίζει στις εκλογές και δεν θα τοποθετηθώ ακόμη. Το καλό του ελληνικού μπάσκετ είναι ίσως μια σύνθεση των δυνάμεων και να ακολουθήσουμε μια κοινή γραμμή. Αυτό όμως δεν το βλέπουμε εφικτό.

Για Συμεωνίδη και ΚΕΔ:

Υπήρχε η αποχώρηση των Κώστα Κορομηλά και Μητσόπουλου, ενώ έμειναν οι Ταμπουλαρεας, Τανατσής και Παπαδημητρίουμ, οι οποίοι  όριζαν διαιτητές και υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Με τα νέα πρόσωπα και τον Κύριο Συμεωνίδη και Ζαβλανό θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι αρκετά έμπειροι ώστε να αλλάξουν ως προς το καλύτερο τα πράγματα στην ελληνικήδιαιτησία.

Για Γουλιέλμο και Λάσκαρη:

“Ο κύριος Γουλιέλμος έχει φύγει και δεν επιθυμεί να επανέλθει στην ομάδα. Και ο Γουλιέλμος και ο Λάσκαρης έφεραν πολλά λεφτά στον ΑΡΗ. Ο Λάσκαρης 4 εκ. ευρώ και ο Γουλιέλμος κοντά στο 1 εκ ευρώ. Το πρόβλημα τους ήταν οτι δεν μπορούσαν να διοικήσουν. Είναι άλλο να διοικείς μια μεγάλη ομάδα και άλλο μια επιχείρηση. Τους το είπα πολλές φορές αυτό και νόμιζαν οτι το λέω επειδη ήθελα να διοικήσω εγώ. Δεν είναι έτσι όμως. Η κόντρα μας με τον κύριο Λάσκαρη έβαινε από τον ίδιο προς τα έξω, και ευτυχώς γιατί φάνηκε πως προσπάθησα να σώσω την ομάδα. Είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη από μόνοι τους και μετά δεν μπορούσαν να πουν την αλήθεια στον κόσο του ΑΡΗ.

Ο κύριο Γουλιέλμος μου παραδέχθηκε τα λάθη του και το οτι δεν γνώριζε την κατάσταση στον ελληνικό Αθλητισμό.

Για Ταρνατώρο – Ρωμανίδη: 

“Απουσίαζε πολλά χρόνια ο Φάνης από το μπασκετ. Μιλάμε συχνά. Τιμώ και σέβομαι όσους προσέφεραν στον ΑΡΗ. Έφτιαξαν την αυτοκρατορία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έρθει ο Φάνης στην διοίκηση. Ας έρθει όποτε θέλει αν το θελήσει, από όποιο πόστο. Και ο ίδιος , και ο Μιχάλης  Ρωμανίδης και όλοι. Τον αγαπώ πολύ, είναι πολύ καλό παιδί και εκείνος”.

Για την μπουτίκ:

“Είναι μια διέξοδος η μπουτίκ. ΑΠό τον άλλο μήνα θα έχουμε προϊόντα. Εχουμε συνεργασία με την crossover για την μπουτίκ. Θα αρχίσουν να μας στέλνουν προϊόντα που θα πωλούνται μεσω e shop και click away. Για τον ΑΣ υπάρχει σκέψη να δοθεί το σήμα σε εταιρεία ώστε να το διαχειριστέι, για να έχουμε έσοδα. ”

Για την φανέλα:

Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε, πέρα απο την εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη, είχαμε κάνει επαφή για επετειακή φανέλα με Sato. Μετά σκεφτήκαμε την Εθνική Τράπεζα, καθώς η Sato βρίσκεται υπο εκκαθάριση. Και εκείνοι όμως μας απάντησαν αρνητικά. Δεν έχουμε όμως πρόβλημα να βγάλουμε επετειακή φανέλα. Την έχουμε δώσει για παραγωγή και είναι ακριβως ίδια. Θα την δείτε και θα πάθετε πλάκα. Είναι καταπληκτική. Τα έχετε ζήσει και θα εντυπωσιαστείτε οταν την δείτε. Είναι της εποχής της Γάνδης. ”

Για τον Σταύρο Ελληνιάδη:

“Του είπα οτι έκανε λάθος και οτι θα φάει (και καλώς) μπινελίκι. Είναι μέλος του συμβουλίου του ΣΕΦ. Έπρεπε να κάνουμε μια προπόνηση στην Αθηνα, όμως επειδη είχαμε τον Σταύρο και παρακάλεσε να ανοίξουν το γήπεδο για τον ΑΡΗ. Γι’ αυτό και τους ευχαρίστησε. Το γήπεδο είναι κρατικό. Δεν ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, αλλά την διοίκηση του ΣΕΦ. Μεγάλο λάθος επικοινωνιακά, όμως προχωράμε. ”

Για ΑΦΜ:

“Δεν υπάρχει περίπτωση ΑΦΜ. Δεν νοείται για τον οργανισμό ΑΡΗ και το ιστορικό τμήμα μπάσκετ να πάει για ΑΦΜ. Δεν θα λεκιάσουμε την ιστορία μας. Γιατί να το κάνουμε αυτό; Και με ποιο ιδρυτικό σωματείο; Δεν θα είναι ο ΑΡΗΣ αν αλλάξουμε ΑΦΜ. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ αυτό. ”

Για τα “ιερά τέρατα” που βοηθούν τον ΑΡΗ:

“Ο Χάρης Παπαγωργίου είναι στο πλευρό μας και έχουμε στο μυαλό μας την αξιοποίηση το Νίκου Γκάλη. Είχε΄ερθει δίπλα μας, συγκρούστηκε λίγο στην εποχή Λάσκαρη όμως τον ξαναθέλουμε δίπλα μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…