Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Βασιλόπουλος: «Να μας ξυπνήσουν οι… σφαλιάρες»

Βασιλόπουλος: «Να μας ξυπνήσουν οι… σφαλιάρες»

Vasilopoulos0811202

Το Περιστέρι δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και αυτό έφερε την αλλαγή προπονητή. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Χαρίλαο Τρικούπη δήλωσε ότι είναι δύσκολη η αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να ξυπνήσουν από τις δύο απανωτές σφαλιάρες.

Αναλυτικά:

Για την αλλαγή προπονητή: «Είναι ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς έχουμε αλλαγή προπονητή, είναι δύσκολο να αλλάζεις προπονητή μέσα στην χρονιά».

Για τον αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη: «Το Μεσολόγγι έρχεται από τρία σερί νικηφόρα παιχνίδια. Διαθέτουν πολύ καλή ψυχολογία, έχουν έναν ικανό προπονητή και ένα σύνολο πολύ αθλητικό, δουλεύουν πολύ καλά και κοιτάζουν να πάρουν το 100% μπαίνοντας στο γήπεδο από τον καθένα».

Για το Περιστέρι: «Εμείς αντίθετα ερχόμαστε από δυο κακές ήττες με την ΑΕΚ και τη Ρίγα για το Basketball Champions League, όπου δεν παίξαμε τόσο καλά. Το καλό είναι ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας και ευελπιστώ ότι οι δυο αυτές ‘σφαλιάρες’ που φάγαμε θα μας ξυπνήσουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων μας στην Ευρώπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…