Κεντρική NBA ΒανΒλίτ: “Προσπαθώ να πληρωθώ και δεν ντρέπομαι για αυτό”
NBA

ΒανΒλίτ: “Προσπαθώ να πληρωθώ και δεν ντρέπομαι για αυτό”

apo raptors vanvleet

Έτοιμος να «εξαργυρώσει» τις προηγούμενες καλές χρονιές του είναι ο Φρεντ ΒανΒλίτ, ο οποίος αναμένεται να ψάξει για ένα καλό συμβόλαιο στην free agency που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου. Κομβικό ρόλο έχει πλέον στους Τορόντο Ράπτορς ο Φρεντ ΒανΒλίτ, με τον 26χρονο μετρά την σεζόν που πέρασε 17.6 πόντους μέσο όρο, 6.6 ασίστ και 1.9 κλεψίματα.

Παράλληλα παρείχε και σημαντικές βοήθειες στα πλέι-οφς του 2019 στην ομάδα του, βάζοντας και εκείνος το «λιθαράκι» του στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ομάδας. Πλέον, ο ίδιος είναι έτοιμος να κυνηγήσει ένα συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές, την ώρα που την σεζόν που πέρασε εισέπραξε εννέα εκατομμύρια δολάρια.

«Δεν ντρέπομαι να πω πως θέλω να πληρωθώ, δεν χρειάζεται να λέω τα όσα έχω κάνει. Κάντε έρευνα, κοιτάξτε την ιστορία μου. Ποτέ δεν ήμουν σε ομάδα που έχανε».

«Κέρδισα ένα πρωτάθλημα και τώρα είναι η ώρα να το εξαργυρώσω. Είμαι 26 χρονών, βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην λίγκα και νιώθω έτοιμος για μεγαλύτερο και πιο κομβικό ρόλο», δήλωσε στο πόντκαστ του Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Πηγή: Over FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…