Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Συναντήθηκε με Μπακογιάννη ο Φασούλας

Συναντήθηκε με Μπακογιάννη ο Φασούλας

Συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποίησε την Τρίτη (3/11) ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας αναλύοντας το πλάνο του για τον ελληνικό μπάσκετ. Μαζί με το πρώην καλαθοσφαιριστή ήταν οι Ευθύμης Ρεντζιάς και Βάσω Στασινού, ενώ από την μεριά του Δήμου Αθηναίων ήταν ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

«Το απόγευμα της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου, η πρωτοβουλία «Πρώτα το Μπάσκετ» συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Φασούλας και οι στενοί συνεργάτες του -και υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές- Ευθύμης Ρεντζιάς και Βάσω Στασινού συζήτησαν με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, για τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Κώστα Μπακογιάνη να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο μπάσκετ και το όραμα του Παναγιώτη Φασούλα και των συνεργατών του για την «επόμενη ημέρα» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν οι σπουδαίες προοπτικές συνεργασίας της δημοτικής αρχής με την Ομοσπονδία που ανοίγονται στο επόμενο διάστημα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες φυσικά.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αθηναιών εξήρε το έργο του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον ΟΠΑΝΔΑ, ενώ η Βάσω Στασινού παρουσιάσε μια σειρά ιδεών και εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον Δήμο της Πρωτεύουσας και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ΝΒΑ Ambassador στην Ευρώπη, ανέπτυξε τις προοπτικές δράσεων του ΝΒΑ στην Ελλάδα.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Αυγενάκης – «Η ΕΟΚ άφησε πίσω τη διοικητική ανωμαλία»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην επίσημη παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος αναφέρθηκε στην νέα μο…