Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Στο τραπέζι η άρση του lockdown σε δύο ταχύτητες με τη χώρα να «χωρίζεται» στη μέση

Στο τραπέζι η άρση του lockdown σε δύο ταχύτητες με τη χώρα να «χωρίζεται» στη μέση

dromos 1

Ξανά στο τραπέζι το ενδεχόμενο για άνοιγμα δύο ταχυτήτων με το lockdown σύμφωνα με τον γγ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε ότι είναι νωρίς να μιλάμε για άρση του lockdown και όλα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των ειδικών. Δεν απέκλεισε παρόλα αυτά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, το ενδεχόμενο να υπάρξουν δύο διαφορετικές γεωγραφικές ταχύτητες για το άνοιγμα της αγοράς. Αλλά, όπως είπε, προς το παρόν πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

Επίσης, ο κ. Σταμπουλίδης δεν απέκλεισε να υπάρξει ένας συγκεκριμένος τρόπος για τη μετακίνηση των πολιτών, στα πρότυπα του 13033. «Υπάρχουν διάφορες τεχνικές παράμετροι που εξετάζουμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Χριστούγεννα, υπογράμμισε αυτό που ήδη είναι γνωστό, ότι φέτος θα εορταστούν διαφορετικά, χωρίς μετακινήσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις σε σπίτια, καθώς όλοι αγωνιζόμαστε, όπως είπε, να μειωθούν τα κρούσματα και να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Επισήμανε, δε, ότι χρειάζεται ψυχραιμία και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κεντρική διαχείριση.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…