Κεντρική NBA “Όλη η free agency κινείται γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο” (vid)
NBA

“Όλη η free agency κινείται γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο” (vid)

ANTETOKOUNMPO BUCKS 2

Έχουν ήδη περάσει αρκετές μέρες από την ώρα που ξεκίνησε η free agency στο ΝΒΑ και μια ανανέωση που αναμενόταν από πρώτες ακόμα δεν έχει γίνει. Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Άντονι Ντέιβις, ο οποίος ακόμα δεν έχει υπογράψει στους Λέικερς, με την αναμονή να οφείλεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον Μπράιαν Γούιντχορστ του ΕSPN.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στο Sports Center, ανέφερε ότι ολόκληρη η free agency κινείται γύρω από την απόφαση του δις MVP του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, έφερε ως παραδείγματα τους Χιτ, οι οποίοι έχουν υπογράψει τέσσερις παίκτες με μονοετή συμβόλαια, αλλά και άλλες ομάδες που κάνουν παρόμοιες κινήσεις.

Αιτία θεωρεί ότι είναι ο “Greek Freak” καθώς αν δεν υπογράψει την σούπερμαξ ανανέωση, όλες οι ομάδες θέλουν να έχουν το υπόβαθρο στο salary cap για να τον διεκδικήσουν του χρόνου το καλοκαίρι. Κάπως έτσι περιγράφεται και η περίπτωση του Άντονι Ντέιβις, ο ο οποίος σύμφωνα με τον Γούιντρχορστ, περιμένει την απόφαση του Έλληνα σταρ για να πράξει αναλόγως.

Συγκεκριμένα, αν ο Γιάννης υπογράψει στους Μπακς για την επόμενη πενταετία, τότε θα υπογράψει και αυτός συμβόλαιο πολλών ετών στους Λέικερς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να συμφωνήσει σε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν του παίκτη για δεύτερη χρονιά. Να σημειώσουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος ο Λεπμρόν Τζέιμς, όποτε η ομάδα του LA θα έχει την δυνατότητα να δώσει τα πάντα προκειμένου να κάνει δικό της τον ΜVP.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…