Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη”

“Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη”

liapis kolossos e1603471350791

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή Basket League, αφού μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Μιχάλης Λιάπης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, έδωσε σύνθημα νίκης για  την ομάδα του στην αποψινή (14/11 16:00) αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Στον τελευταίο αγώνα απέναντι στο Μεσολόγγι ΒΑΧΙ δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι. Το ξεχνάμε γρήγορα αυτό και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο που είναι το Λαύριο MEGABOLT. Μία ομάδα που κάθε χρόνο είναι στο ίδιο επίπεδο.

Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε την τελευταία φορά. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε ψυχή και σώμα στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι το κλειδί, όπως και σε κάθε ματς, θα είναι η άμυνά μας και γι’ αυτό θα πρέπει να περιορίσουμε το τρανζίσιον, καθώς το Λαύριο είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και της αρέσει το ελεύθερο μπάσκετ. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο, όπου η άμυνα θα «τσακίζει κόκκαλα».

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε καλό κουράγιο σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι περνούν δύσκολα αυτές τις ημέρες. Με τα νέα μέτρα και το lockdown και όλα αυτά που συμβαίνουν. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και ελπίζουμε σύντομα να τελειώσει όλο αυτό.

Επίσης, θα ήθελα να πω πως αυτή η αγωνιστική της Basket League έχει και μία ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους με διαβήτη, καθώς το Σάββατο 14 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…