Κεντρική NBA “Πόρτα” στον Αντετοκούνμπο στο… σταθμό του Μονάχου

“Πόρτα” στον Αντετοκούνμπο στο… σταθμό του Μονάχου

antetokounmpo

Σύμφωνοι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ίπταται, αλλά όχι τόσο ώστε να μπορεί να φτάσει από το Μόναχο στην Αθήνα, χωρίς αεροπλάνο! Βέβαια, ακόμη και αν τα κατάφερνε ίσως συναντούσε εκ νέου εμπόδια από τους Γερμανούς, που δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα εκτελούσε την πτήση Μόναχο – Αθήνα, καθώς δεν είχε υποβληθεί σε μοριακό τεστ κορωνοϊού. Δεν πετάς χωρίς άδεια πάνω από τον εναέριο χώρο μιας χωράς ούτε ως Ίκαρος με κέρινα φτερά.

Οι Γερμανοί δεν κάνουν χάρες ακόμη κι αν πρόκειται για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα -αυτή τη στιγμή- στον πλανήτη. “Πόρτα” έφαγε ο Giannis από τη Lufthansa διότι δεν είχε το άλλο σημαντικό “διαβατήριο” για την εποχή της πανδημίας, το covid τεστ ανά χείρας. Ενδεχομένως, σε μια άλλη εταιρεία να του ζητούσαν αυτόγραφο και να μην έδιναν σημασία στο τεστ. Ποτέ δεν ξέρεις ή μάλλον ξέρεις, μετά το ελληνικό “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” στους τουρίστες το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν από το απαγορευτικό της Lufthansa είχε υπομείνει και την καθυστέρηση μίας ημέρας της πτήσης του. Αυτή η μικρή ταλαιπωρία θα τον κρατήσει στο Μόναχο μέχρι να πάρει στα χέρια του το αποτέλεσμα του τεστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …