Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ο Χουγκάζ ξανασυστήνεται

Ο Χουγκάζ ξανασυστήνεται

Hougaz081120

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα παρκέ της Basket League στην προπερασμένη σεζόν, κάνοντας 10 παιχνίδια με τον Πανιώνιο. Ο Νίκος Χουγκάζ πέρασε την περσινή σεζόν στις ΗΠΑ με το Northwestern State και είναι φανερό ότι επέστρεψε πιο έτοιμος.

Ο 20χρονος φόργουορντ βελτίωσε χθες και τις δύο κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους και ριμπάουντ έχοντας 11 και εννιά αντίστοιχα. Πριν το παιχνίδι με το Μεσολόγγι Baxi κορυφαίες επιδόσεις του ήταν αυτές που σημείωσε στο ματς της 2ης αγωνιστικής με το Περιστέρι στο οποίο είχε εννιά πόντους και οχτώ ριμπάουντ.

Ακόμη…

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος σημείωσε τη μεγαλύτερη επίδοση κερδισμένων φάουλ της σεζόν, έχοντας εννιά. Από οχτώ είχαν στην πρεμιέρα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Σακίλ Γκούντγουϊν, καθώς επίσης χθες ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Η ομάδα της Νίκαιας «έτρεξε» το μεγαλύτερο σερί πόντων χωρίς απάντηση στα ως τώρα παιχνίδια της φετινής Basket League, μετατρέποντας το εις βάρος της 23-18, στο υπέρ της 33-23 με σερί 15-0.

Ο Ιωνικός Hellenic Coin ήταν μπροστά στο ημίχρονο με επτά όμως έχασε το παιχνίδι αφού σημείωσε μόλις 23 πόντους στο δεύτερο μέρος. Αυτή είναι η χειρότερη μέχρι τώρα επίδοση του Πρωταθλήματος, αφού 25 σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας με τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Στέργιου Κουφού πήρε μόνο 10 πόντους μέσα από τη ρακέτα στη χαμηλότερη φετινή επίδοση, αφού 14 είχε ο ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο στην 1η αγωνιστική.

Πηγή: esake.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…