Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ισλανδία-Σλοβενία 58-94

Ισλανδία-Σλοβενία 58-94

islandia slovenia

Η Σλοβενία έδειξε στην πράξη την αγωνιστική της ανωτερότητα απέναντι στην Ισλανδία Παρά τις απουσίες που είχε επικράτησε 94-58 σε έναν αγώνα που έγινε για τον Α’ Όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και η Ελλάδα.

Οι Σλοβένες «καθάρισαν» το παιχνίδι από την αρχή φτάνοντας στο 17-30 της πρώτης περιόδου. Από εκεί και πέρα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό για να φτάσουν στην τελική επικράτηση και στο 3-0 στην κατάταξη. Η Ισλανδία βρίσκεται στον αντίποδα με 0-3.

Το Σάββατο (14/11) στις 20.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία (ERTFlix).

Διαιτητές: Στόιτσα (Ρουμανία), Μπουμπέρ (Γαλλία), Μέιρσον (Ισραήλ)

Δεκάλεπτα: 17-30, 31-58, 48-77, 58-94

Ισλανδία (Γκούντμουντσον): Γκάρνταρσντοτιρ, Χένινγκσντότιρ Λ. 5, Γιονσντότιρ Χ. 4, Σέβαρσντοτιρ, Σβέρισντορτιρ, Αμουνταντότιρ 6, Χίνρικσντοτιρ Μπ. 8, Χίνρικσντοτιρ Σ. 23, Γιόνσντοτιρ Θ. 10, Καρλσντότιρ, Κριστιανσντότιρ, Σιγκουρνταρντότιρ 2

Σλοβενία (Γκργκιτς): Έβανς 21, Λίσετς 7, Όμπλακ 12, Πρέζελ 23, Σένιτσαρ 2, Τσβιγιάνοβιτς 3, Νταούτοβιτς 3, Ντέμπελιακ 7, Γκόρσιτς, Κρόσελ 16

Δηλώσεις:

Σλοβενία: «Πρώτα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριές μου. Ξέρουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά έπρεπε να το δείξουμε στο γήπεδο. Και το δείξαμε. Κάθε κοπέλα που πήρε την ευκαιρία έπαιξε καλά.  Έπαιξαν όλα τα κορίτσια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα από το πως παρουσιαστήκαμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του COVID19. Ήταν ένα παιχνίδι μετά από πολύ καιρό. Xαιρόμαστε που παίζουμε ξανά. Είναι ωραίο που βρισκόμαστε και πάλι μαζί σαν οικογένεια και είναι κάτι που φαίνεται ακόμη και στο γήπεδο. Ελπίζω να παίξουμε καλά και το Σάββατο  και θα δούμε τι θα γίνει. Με την Ελλάδα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα ήταν έτσι κι αλλιώς,αλλά πολύ περισσότερο τώρα που η ελληνική ομάδα έχει την πίεση του αποτελέσματος και χρειάζεται τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…