Κεντρική Basket League Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Νέο “όπλο” στην διάθεση των παικτών! (pics)

Ιωνικός: Νέο “όπλο” στην διάθεση των παικτών! (pics)

Στην προσθήκη ένος νέου εργαλείου ώστε να βελτιωθούν όσο γίνεται περισσότερο οι συνθήκες προπόνησης προχώρησε ο Ιωνικός. Συγκεκριμένα η ομάδα της Νίκαιας έχει στην διάθεση των παικτών το γνωστό μηχάνημα εξάσκησης “gun” που πετάει τις μπάλες στους παίκτες, βελτιώνοντας τον τρόπο εξάσκησης τους στο σουτ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Ιωνικός:

Ο Ιωνικός Hellenic Coin έχει μία σημαντική ενίσχυση, κατά την επιστροφή του στο κλειστό του Πλάτωνα, και πρόκειται για το μηχάνημα εξάσκησης σουτ που βοηθά στην ατομική βελτίωση των παικτών.

Η ομάδα μας τρέχει φέτος ένα project, στο οποίο δίνεται μεγάλη έμφαση πέρα από το αποτέλεσμα, στην βελτίωση των αθλητών που την απαρτίζουν. Ο Στέργιος Κουφός και οι συνεργάτες του δουλεύουν επισταμένα με τους παίκτες του Ιωνικού, οι οποίοι πλέον έχουν τη χαρά να “υποστηρίζονται” και από το γνωστό μηχάνημα “Gun” που συμβάλλει στην εξάσκηση των αθλητών στο σουτ.

Οι αθλητές της ομάδας μας ξεκίνησαν ήδη να αξιοποιούν την βοήθεια που τους παρέχει το εν λόγω μηχάνημα, που θα έχει σταθερή θέση στο κλειστό του Πλάτωνα, και οι ώρες που περνούν στο παρκέ θα αυξηθούν έπειτα κι από αυτή την πολύ σημαντική προσθήκη.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

IMG 20201102 WA0003

IMG 20201102 WA0000

IMG 20201102 WA0002

IMG 20201102 WA0004

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Μέξας: «Ντροπιαστική η εικόνα μας»

Ο Κώστας Μέξας στις δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι, στάθη…