Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Η μεγάλη στιγμή για τον Ιωνικό και τη Νίκαια έφτασε! (pic)

Η μεγάλη στιγμή για τον Ιωνικό και τη Νίκαια έφτασε! (pic)

ivnikowww 0

Ιστορική μέρα θα είναι το προσεχές Σάββατο (14/11) για τον Ιωνικό και την Νίκαια, καθώς η ομάδα επιστρέφει μετά από 33 ολόκληρα χρόνια στο κλειστό της Νίκαιας, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης.

Αναλυτικά:

«Η μεγάλη στιγμή για τον Ιωνικό και τη Νίκαια έφτασε!
Το ανακαινισμένο κλειστό του Πλάτωνα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ύστερα από 33 χρόνια αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας!
Το μπάσκετ επιστρέφει και τυπικά στη Νίκαια αυτό το Σάββατο (14/11, 17:00), με τον Ιωνικό Hellenic Coin να υποδέχεται τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League!»

«Λίγες ημέρες πριν το ανακαινισμένο στολίδι της Νίκαιας, το κλειστό του Πλάτωνα, φιλοξενήσει για πρώτη φορά ύστερα από 33 χρόνια αγώνα της Basket League, η διοίκηση του IONIKOS BC HELLENIC COIN αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με το δικό τους τρόπο και από τη δική τους μεριά στην ολοκλήρωση ενός έργου καθοριστικής σημασίας για μια ολόκληρη πόλη.

Η αρωγή του Δήμου Νικαίας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ήταν πολύτιμη από την πρώτη στιγμή και αποτέλεσε κινητήρια δύναμη, ώστε το μπάσκετ να επιστρέψει και τυπικά στη Νίκαια. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Ιωακειμίδη, που ήταν επικεφαλής των προσπαθειών και ηγήθηκε αυτών με προσωπικές πρωτοβουλίες. Εξίσου σημαντική ήταν και η συμβολή του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού, κ. Νίκου Παναγόπουλου, ο οποίος ασχολήθηκε εξαρχής επισταμένα με το θέμα της ανακαίνισης του κλειστού. Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Γιώργο Λεγάκη.

Επίσης, ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος πιστώνεται στην Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ιωνικού, που ήταν σταθερά παρούσα και δίπλα στις εξελίξεις, επιβλέποντας και εξασφαλίζοντας την ομαλή διεκπεραίωση των εργασιών. Δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην γίνει ξεχωριστή αναφορά στον Υπεύθυνο Ακαδημιών του Ιωνικού, κ. Αντώνη Χατζηκυριάκο, που νυχθημερόν βρισκόταν επί τόπου ενισχύοντας με κάθε τρόπο το έργο των ανθρώπων που ανέλαβαν τις εργασίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…