Κεντρική Ελλάδα Εθνικές «Η καραντίνα μας έχει συσπειρώσει»

«Η καραντίνα μας έχει συσπειρώσει»

kalentzou toula min

H βοηθός προπονητή στην εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών, Τούλα Καλέτζου, μίλησε στην εκπομπή Overplay και στους Νίκο Παπαδογιάννη και Γιάννη Ψαράκη με αφορμή την παρουσία της εθνική στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του Γιουρομπάσκετ το 2021.

Για την «φούσκα» στην οποία βρίσκονται για τα προκριματικά του Γιουρομπάσκετ ανέφερε:

«Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν βγαίνουμε από το ξενοδοχείο. Κάνουμε συνεχώς τεστ. Είναι πρωτόγνωρο γιατί και στις γυναίκες δεν έχει γίνει ξανά. Πάει πολύ καλά αν και είχαμε τρία κρούσματα αλλά σε γενικές γραμμές είναι ελεγχόμενο. Δεν υπάρχει σε εισαγωγικά φόβος. Είναι δύσκολο για εμάς επειδή έχουμε και έναν περιορισμό. Νιώθεις λίγο εγκλωβισμένος αλλά όταν βγαίνεις για προπόνηση έχεις περισσότερη όρεξη».

Για την Πηνελόπη Παυλοπούλου, το τελευταίο κρούσμα στην ομάδα δήλωσε:

«Φέρνει μια συσπείρωση το κρούσμα της Πηνελόπης γιατί παίζουμε και για αυτή».

Όσον αφορά τη γενικότερη κατάσταση στην εθνική είπε πως:

«Είναι μια μεταβατική περίοδος και πρέπει να ενώσουμε τα κορίτσια που ήταν από πριν με τα μικρά σε εισαγωγικά που ήρθαν τώρα. Είμαστε πολύ απαιτητικοί με εκείνες και νομίζω πως θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι δύσκολο. Με μερικές από τις κοπέλες ήμουνα συμπαίκτρια και έχω και άλλη σχέση μαζί τους. Ο τρόπος που σε κοιτάνε στα μάτια είναι κάτι που ίσως ανταλλάζεται με τον να παίζεις. Η εθνική ομάδα είναι η ομάδα της καρδιάς μας. Όλα τα κορίτσια παλιά και νέα έχουνε ένα μεγάλο δέσιμο μεταξύ τους».

Κλείνοντας, για τη διαφορά ανάμεσα σε γυναικείο και ανδρικό μπάσκετ ανέφερε:

«Δεν έχει καμιά διάφορα το γυναικείο μπάσκετ από το ανδρικό. Η μόνη διάφορα είναι πως το γυναικείο μυαλό είναι πιο γρήγορο από το ανδρικό. Είμαστε πιο αργές σωματικά αλλά οι αντιδράσεις μας είναι πιο γρήγορες. Δηλαδή αν θες να περάσεις μια τακτική στις γυναίκες είναι πιο εύκολο».

Πηγή: Over FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…