Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η δικαίωση του Βασίλη Τολιόπουλου

Η δικαίωση του Βασίλη Τολιόπουλου

TOLIOPOULOS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τους δύο αγώνες των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022 που θα γίνουν στο Σεράγεβο.

Στην πρωτεύουσα της Βοσνίας θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του συγκεκριμένου ομίλου για αυτό το «παράθυρο», με το καθεστώς της «φούσκας» και οι υποχρεώσεις της Εθνικής είναι στις 27/11 (19.00) με αντίπαλο τη Λετονία και στις 29/11 (19.00) με τη Βουλγαρία.

Από τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού ξεχωρίζει η επιλογή του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας στο ξεκίνημα της σεζόν κι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με το εθνόσημο.

Ο Τολιόπουλος έχει διακριθεί με τις μικρές εθνικές, αλλά δεν έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών, πράγμα που είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, με τον Έλληνα γκαρντ να δικαιώνεται για την εικόνα που παρουσιάζει στα πρώτα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…