Κεντρική Ασίστ Shadow «Ganon Baker series»: Ο κόουτς Γκέινον μας παρουσιάζει τη συμβίωση του με τον νυν assistant των Brooklyn

«Ganon Baker series»: Ο κόουτς Γκέινον μας παρουσιάζει τη συμβίωση του με τον νυν assistant των Brooklyn

baker ganon9

O Γκέινον Μπέικερ εξιστορεί: «Δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το καλοκαίρι όπου με τον Αμάρε, ξοδέψαμε όλο το χρόνο μας, κάνοντας προπόνηση κάθε μέρα, 100 σκληρές προπονήσεις και στις 99 εμφανίστηκε στην ώρα του. Μία μέρα εμφανίστηκε αργοπορημένος και έφυγα!

Μου τηλεφώνησε λέγοντας: «… που είσαι, φίλε, ήταν να κάνουμε προπόνηση…». Η απάντηση μου…
«Δεν είμαι η… babysitter σου, τα χρήματα σου δεν με επηρεάζουν γιατί θα σε χειρίζομαι σαν νικητή και οι νικητές με νικούν στο γήπεδο…»!!!

«Έβρισε… και έκλεισε το τηλέφωνο. Αργά το βράδυ, έστειλε ένα απολογητικό μήνυμα ζητώντας να βρεθούμε στις 6 το πρωί την επόμενη ημέρα στο γήπεδο και απαιτώντας να κάνουμε 2 προπονήσεις». Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που έγραψε ο Χάρι Βολαρέβιτς για το Basketball Network, όπου ο Αμάρε Στουνταμάιρ μιλά για τον Γκέινον Μπέικερ.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη 45λεπτη συνέντευξη του κόουτς Μπέικερ εδώ: (Μιλά για τον Αμάρε για 33 λεπτά). Υπάρχουν ποικίλα διδάγματα που μπορούν να εξαχθούν από αυτή την μικρή ιστορία, είτε είστε αθλητής ή προπονητής.

– Αρχικά, εγώ είχα την αυτοπεποίθηση να έχω αυτή την αντίδραση σε έναν επαγγελματία. Έχω μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και την ακολουθώ.
– Η υπευθυνότητα του Αμάρε τον έκανε σπουδαίο.
– Προσωπικά, είχα αδιαπραγμάτευτές αρχές. Όταν ο Αμάρε τις έσπασε, εξέλαβε την συμπεριφορά που θα είχε ο καθένας. Άσχετα από το επίπεδό του.

Μπορεί να μην είστε ή να μην δουλεύεται με αθλητές του επιπέδου ή εργασιακή ηθική του Αμάρε. Αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας φιλοσοφία και ομαδική κουλτούρα, όπου ο κάθε αθλητής θα αντιλαμβάνεται τη σημασία της υπευθυνότητας και της εργασιακής ηθικής.

Όλα ξεκινούν από τη συνειδητή απόφαση της αντίληψης του Basketball, όχι μόνο ως ένα απλό παιχνίδι, αλλά ως μία ευκαιρία να σχηματοποιήσεις τη ζωή σου και το μέλλον σου προς το καλύτερο.

Αν σας ενδιαφέρει μία τέτοια προσέγγιση για τη ζωή σας, έχω το Full Curriculum με 50% έκπτωση χρησιμοποιώντας το κωδικό [GBB50LIFE] εδώ:

Αντί επιλόγου σας παραθέτουμε ένα video-έκπληξη, όπου Legend του ΝΒΑ Πεν Χαρνταγουέι (4 φορές All Star παίκτης με Orlando-Suns-Knicks και τώρα κόουτς στους Μέμφις) μιλά για τον κόουτς Μπέικερ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…