Κεντρική Διεθνή Δέδας: “Είχαμε περισσότερη ποιότητα από την ΑΕΚ, αλλά…”

Δέδας: “Είχαμε περισσότερη ποιότητα από την ΑΕΚ, αλλά…”

stefanosdedasmonth

Την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών του εξέφρασε ο Στέφανος Δέδας, μετά την της Χάποελ Χολόν από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του είχε περισσότερη ποιότητα, αλλά ο Λάνγκφορντ ήταν εύστοχος και χάρισε τη νίκη στην Ένωση.

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον κόουτς Ηλία για τη νίκη. Θα μπορούσαμε κι εμείς να κερδίσουμε. Και οι δύο ομάδες θα άξιζαν τη νίκη. Είχαμε περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι μας από ό,τι η ΑΕΚ, με όλο το σεβασμό. Ξέραμε πως θα είναι κλειστό παιχνίδι, περιμέναμε να πάρει επιθέσεις ο Λάνγκφορντ και ήταν εύστοχος. Ακόμη και στο τέλος που κλέψαμε την μπάλα έδειξε πως η ομάδα μου δεν λυγίζει. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, παίξαμε καλά και με διαφορετικούς τρόπους επίθεσης. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ σε λίγους μήνες και στην έδρα μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, σε όποια ομάδα έχω εργαστεί προσπαθώ να κρατώ καλή σχέση με όλους”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το αν η διαφορά θα παίξει ρόλο στην τελική κατάταξη του ομίλου, απάντησε: “Ελπίζω να παίξει ρόλο, γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα περάσουμε ως δεύτεροι και η ΑΕΚ θα είναι πρώτη. Θα δούμε τι θα γίνει και στα άλλα ματς. Είναι μακρύς δρόμος, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…