Κεντρική Ελλάδα Χαρδαλιάς: Εδωσε το “ΟΚ” στον ΠΑΟΚ, άναψε… επίσημα “κόκκινο” για αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Χαρδαλιάς: Εδωσε το “ΟΚ” στον ΠΑΟΚ, άναψε… επίσημα “κόκκινο” για αγώνες στη Θεσσαλονίκη

xardalias e1608221980607

Η Θεσσαλονίκη πλήττεται από τον κορονοϊό, πλέον έχει επιβληθεί lockdown στη πόλη αλλά οι “ειδικοί” έχουν διαφορετική αντιμετώπιση σε αγώνες που είναι για την Ευρώπη και σε αγώνες που είναι για την Ελλάδα!

Στη διάρκεια της μέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το “πράσινο φως” για το ματς του Europa League μεταξύ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ και της Αϊντχόφεν, μετά από επιστολή που εστάλη από τον “Δικέφαλο”. Όσον αφορά την απογευματινή ενημέρωση της σημερινής μέρας, ο Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως δεν επιτρέπονται παιχνίδια Super League και της Basket League στη Θεσσαλονίκη (αυτό για διάστημα 14 ημερών). Ηταν αυτό κάτι γνωστό από την Δευτέρα, αλλά την Τρίτη (3/11) επισημοποιήθηκε η απαγόρευση διεξαγωγής των παιχνιδιών, με την εξαίρεση να γίνεται μόνο για τον… ΠΑΟΚ που παίζει στην Τούμπα με αντίπαλο την Αϊντχόφεν η οποία έχει 11 κρούσματα κορονοϊού! Μια απόφαση (όσον αφορά την επιλεκτική αντιμετώπιση των θεμάτων) που ήδη έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις στο φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης…

Συγκεκριμένα είπε: “Πρόσθετα μέτρα ισχύουν για τον αθλητισμό καθώς για τις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών προβλέπονται τα εξής: Αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση και μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους. Επίσης, αναστέλλεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των περιοχών αυτών οι αγώνες και μόνο της Super League και της Basket League ενώ επιτρέπονται οι ευρωπαϊκοί αγώνες Champions League, Europa League, Euroleague και Basket Champions League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…