Κεντρική Διεθνή BCL: Δεύτερη ήττα για τον Κεραυνό Στροβόλου, ασταμάτητη η Ντιζόν!

BCL: Δεύτερη ήττα για τον Κεραυνό Στροβόλου, ασταμάτητη η Ντιζόν!

keravnos tofas 1

Την δεύτερη του ήττα στο φετινό BCL γνώρισε ο Κεραυνός Στροβόλου, αφού μετά την ήττα από την Ντιζόν, λύγισε και από την Τόφας χάνοντας εντός έδρας με 84-74. Η κυπριακή ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το πρώτο μέρος αλλά οι Τούρκοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη φτάνοντας στην νίκη.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο ΝτιΒόν Ακούν-Πουρσέλ με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τους Ντι Τζέι Ουάιτ και Σεμάζ Κρίστον να ακολουθούν με 17 και 10 πόντους αντίστοιχα. Για τον Κεραυνό ξεχώρισε ο  Τζέσε Χαντ, ο οποίος είχε 22 πόντους με τον Νίκο Στυλιανό να προσθέτει άλλους 13.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 39-35, 63-74, 74-84.

Στο άλλο παιχνίδι του Β’ Ομίλου η Ντιζόν διέλυσε την Νίμπουρκ με 85-61, φτάνοντας στο τρία στα τρία στην διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα δεκάλεπτο αφού η γαλλική ομάδα ανέβασε στροφές στην δεύτερη και τρίτη περίοδο φτάνοντας σε μια πολύ άνετη νίκη.

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Τσασάνγκ και Τσέιζ με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους Τσέχους συγκινητική ήταν η προσπάθεια του Χρούμπαν, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους, αλλά ήταν μοναδικός που προσπαθούσε.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 50-41, 67-50, 85-61

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…