Κεντρική Διεθνή “Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, κουραστήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο”

“Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, κουραστήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο”

donnadieu nanterre e1603119576861

Στην κούραση των βασικών παικτών του και την μικρή συνεισφορά του πάγκου απέδωσε την ήττα από τον Προμηθέα ο τεχνικός της ΝαντέρΠασκάλ Ντοναντιέ. Ο Γάλλος κόουτς τόνισε ότι πρέπει οι νεαροί παίκτες που έρχονται από τον πάγκο να δίνουν περισσότερα.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας, οι οποίοι βάσει της συνολικής εικόνας του ματς άξιζαν τη νίκη. Όσον αφορά εμάς, το πρώτο πράγμα που κάναμε λάθος ήταν η μικρή βοήθεια από τον πάγκο και επειδή συνέβη αυτό, οι βασικοί έπρεπε να δώσουν παραπάνω, με αποτέλεσμα να κουραστούν. Γι’ αυτό, στο τέλος το αφήσαμε το ματς, όπως και κόντρα στην Γκραν Κανάρια, που χάσαμε το τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ στα πρώτα τρία ήμασταν καλοί.

Μπορείτε να πάρετε ως παράδειγμα τον Κορντινιέ. Του ζητάω πάρα πολλά και προς το τέλος του ματς γίνεται πιο δύσκολο για εκείνον. Επίσης, έπρεπε να μαρκάρουμε τον Μίλερ, ο οποίος είναι πολύ παραγωγικός γκαρντ και είναι δύσκολο. Πραγματικά, χρειάζομαι περισσότερο τους νεαρούς παίκτες να έρχονται από τον πάγκο και να δίνουν περισσότερα. Αλλά, ξανά ο Προμηθέας άξιζε τη νίκη, οπότε συγχαρητήρια. Ήταν απόλυτα έτοιμοι για εμάς και ήταν πολύ καλοί απόψε. Στο Eurocup θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να κερδίζουμε εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…