Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο, υπολογίζω σε όλους τους παίκτες”

“Έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο, υπολογίζω σε όλους τους παίκτες”

vovoras

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την νίκη στην πρεμιέρα του στην φετινή Basket League, επικρατώντας με 69-60 επί της Λάρισας. Ο Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, τόνισε ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες καθώς η ομάδα έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο.

Αναλυτικά:

«Το πιο σημαντικό ήταν η προσέγγιση. Οι 60 πόντοι στην άμυνα με μεγάλη πίεση δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο εκτός από τα επιθετικά ριμπάουντ κάτι που είχαμε επισημάνει από πριν. Ήταν θέμα συγκέντρωσης και τεχνικής. Τα λάθη είναι μικρά λάθη και είναι σημαντικό να μαθαίνουμε από αυτά. Έχουμε έναν μαραθώνιο μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε ροτέισον. Υπολογίζω όλους τους παίκτες στο πρώτο ροτέισον.΄

Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι και στη φιλοσοφία της ομάδας και να είναι όλοι έτοιμοι να συνεισφέρουν. Είναι ωραίο να παίζεις στο πρωτάθλημα παρόλο που λείπει ο κόσμος και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο να έχουμε τον κόσμο. Δουλεύουμε καλά. Έχουμε χτίσει τον χαρακτήρα μας. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να μην τα κάνουμε αλλά γι αυτό είναι τα παιχνίδια για να ετοιμάζεσαι και να βελτιώνεσαι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…