Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αν κερδίζαμε θα “κλέβαμε” το παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε”

“Αν κερδίζαμε θα “κλέβαμε” το παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε”

Βεζένκοφ Euroleague

Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Μόναχο ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων εστίασε στο ότι έλειπε ενέργεια από την ομάδα του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αν κέρδιζαν θα ήταν σαν να “κλέβουν” το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Δεν παίξαμε με πάθος και ενέργεια, όπως κάναμε στα τελευταία ματς. Δεν δείξαμε αυτό που μπορούσαμε. Φτάσαμε κοντά, αλλά θα “κλέβαμε” ουσιαστικά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε.

Ξέραμε ότι η Μπάγερν παίζει δυνατά και με αλλαγές στην άμυνα. Δεν παίξαμε με βάση το πλάνο μας, δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγείς και να παλεύουμε από το πρώτο λεπτό. Έπρεπε να μπούμε πιο νωρίς στο ματς, να παλέψουμε στις 50-50 μπάλες, να βάλουμε ενέργεια στο παρκέ».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα ματς ανά εβδομάδα: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Μπορείς να δουλέψεις πάνω στον αντίπαλο, αλλά δεν έχεις τον ρυθμό και δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα αυτό που έγινε. Αυτή είναι η απόφαση όμως, έχουμε προσαρμοστεί και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…