Κεντρική Elite League Πέντε κρούσματα κορονοϊού στον Φίλιππο Βέροιας! Αναβλήθηκε το παιχνίδι με το Ψυχικό

Πέντε κρούσματα κορονοϊού στον Φίλιππο Βέροιας! Αναβλήθηκε το παιχνίδι με το Ψυχικό

filippos

Ο Φίλιππος Βέροιας έχει χτυπηθεί ανελέητα από τον κορονοϊό το τελευταίο δίμηνο. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ακόμα πέντε θετικά κρούσματα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου (17/10) με το Ψυχικό.

Αναλυτικά:

«Σε έλεγχο του ΕΟΔΥ που διενεργήθηκε χθες Δευτέρα 12/10 στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας σε όλο το αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό team, εμφανίστηκαν 5 θετικά κρούσματα κορονοιού.

Αυτά, σε συνδυασμό με το αρχικό, ανεβάζουν το συνολικό νούμερο των κρουσμάτων σε 6. Από την πρώτη στιγμή, απόλυτα εναρμονισμένοι με τις επιταγές των υγειονομικών πρωτοκόλλων, είχαμε διακόψει τις προπονήσεις και τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα, σε πλήρη συντονισμό με τις αρχές. Οι νοσούντες είναι σε καλή κατάσταση και μέλημά μας είναι αυτό να συνεχιστεί και καθ όλη τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού τους. Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι η υγεία των μελών της ομάδας μας, των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου.

Το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα και θ ασχοληθούμε μ΄αυτό όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, επιστρέφοντας στα γήπεδα δυνατότεροι από πριν, ξεπερνώντας ως ομάδα και οργανισμός έναν ακόμα σκόπελο».

Αναλυτικά: «Εξαιτίας των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ιού covid 19 στο σωματείο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – AE ΨΥΧΙΚΟΥ της 18/10/2020 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 04/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…