Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαδόπουλος: «Νωρίς για συμπεράσματα στην Ευρωλίγκα»

Παπαδόπουλος: «Νωρίς για συμπεράσματα στην Ευρωλίγκα»

lazaros papadopoulos 1

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε στον Over FM 104.9 και την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για την ενασχόλησή του με την πυγμαχία και το ξεκίνημα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Αν και συνήθιζε να βάζει την μπάλα στο καλάθι, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας άρχισε να ασχολείται με ένα σπορ χωρίς μπάλα: την πυγμαχία…

«Μ’ αρέσει να αθλούμαι, να είμαι σε φόρμα, γι’ αυτό δοκιμάζω την πυγμαχία σε πρώτη φάση. Δεν είναι Ρόκι, όλοι ματωμένοι και τα μάτια πρησμένα. Έχεις την κάσκα, έχεις χρονικό περιορισμό, δεν μπορείς να κάνεις μεγάλη ζημιά. Είναι μια… μονομαχία κυρίων. Πετάς λευκή πετσέτα, ο διαιτητής σταματάει αν η διαφορά είναι μεγάλη διαφορά στο επίπεδο. Είναι πολλά που σε προστατεύουν».

Μετά από μόλις δύο αγωνιστικές δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το ξεκίνημα των δύο «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα και το μέλλον τους.

«Πρέπει να δούμε περισσότερα παιχνίδια. Εδώ με κανονικές συνθήκες, μετά από προετοιμασία, οι ομάδες είναι πιασμένες. Έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά γυρνάει ο τροχός. Τα Χριστούγεννα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μια πρώτη εικόνα. Δεν είναι σε φουλ φόρμα, αντάξια του ονόματός τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…