Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η μεγάλη απουσία του ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η μεγάλη απουσία του ντέρμπι

olympiacos panathinaikos prognostika europe euroleague

Διαβάσατε σήμερα στον Over Fm ότι το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι ένα ντέρμπι ειδικών καταστάσεων φέτος.

Οι δύο ομάδες είναι αρκετά διαφορετικές από πέρυσι, έχουν να αντιμετωπίσουν το φόβο του… κορωνοϊού ωστόσο υπάρχει και μια τεράστια απουσία από πλευράς «πρασίνων».

Αυτή έχει να κάνει με την οικογένεια Γιαννακοπούλου. Την οικογένεια που από το 1992 δεν έλειψε ποτέ από τέτοια αναμέτρηση. Ο Παύλος και ο Θανάσης δεν βρίσκονται πια μαζί μας και τη σκυτάλη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού είχε πάρει ο γιός του πρώτου, Δημήτρης.

Ωστόσο μετά τα πρόσφατα γεγονότα και την αντιπαλότητά του με τη Θύρα 13 που είχε οδηγήσει τους «σκληροπυρηνικούς» οπαδούς του «τριφυλλιού» έξω από το σπίτι του, τον ανάγκασε να μη συμμετέχει στα κοινά της ομάδας.

Αυτό είναι σίγουρα εμφανές, καθώς ο «εκρηκτικός» του χαρακτήρας άλλαζε συχνά τα δεδομένα των αγώνων, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που πυροδοτούσε το κλίμα με τις δηλώσεις του παραμονές τέτοιων αγώνων.

Επιπλέον, επειδή ήταν και θερμός οπαδός της ομάδας αρκετές φορές με τις αντιδράσεις του στο γήπεδο «ξυπνούσε» τους παίκτες της ομάδας του όταν αυτοί το χρειάζονταν.

Φέτος θα είναι η πρώτη φορά έπειτα από 28 χρόνια που η οικογένεια δεν κρατά ενεργά τις τύχες της ομάδας. Και αυτό έχει αρχίσει και φαίνεται ακόμα και πριν τον αγώνα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…