Κεντρική Basket League Ιωνικός Νίκαιας Νέα εταιρία θα “ντύνει” φέτος τον Ιωνικό

Νέα εταιρία θα “ντύνει” φέτος τον Ιωνικό

Νέα σεζόν και νέα εταιρία θα προμηθεύει με ρούχα τους παίκτες του Ιωνικού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νίκαιας, η Nickan θα ντύνει φέτος την ομάδα, προμηθεύοντας και τις επίσημες εμφανίσεις καθώς και αυτές των προπονήσεων.

Αναλυτικά:

Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης “Νickan” που θα ντύνει φέτος την ομάδα μας.

Η “Nickan” δημιούργησε τις επίσημες εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα μας εντός κι εκτός έδρας, ενώ θα προμηθεύει τον Iωνικό και με τα ρούχα της προπόνησης, καθώς και με όλα τα υπόλοιπα, απαραίτητα είδη αθλητικής ένδυσης. Πρόκειται για μία εταιρεία με σημαντική διαδρομή στο συγκεκριμένο χώρο και αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται χαρούμενες για τη νέα τους συνεργασία.

Λίγα λόγια για τη “Νickan”

H Ελληνική Αθλητική Εταιρεία Nickan είναι μια Ομάδα, μια Οικογένεια που αυξάνει την δυναμική της πορεία κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων στο χώρο του αθλητικού, διαφημιστικού και επιχειρησιακού δώρου εξασφαλίζοντας στο καταναλωτικό κοινό, αθλητικό και μη, την πλήρη εξυπηρέτηση τους.

Διαθέτει μονάδα παραγωγής με εξειδικευμένα τμήματα. Το διαφημιστικό τμήμα που λειτουργεί παράλληλα με το αθλητικό κατάφερε να εισχωρήσει στο χώρο του επιχειρησιακού δώρου προσφέροντας έξυπνες λύσεις για σωστή προβολή και προώθηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας

Δειτε επισης

Basket League: Αφιέρωμα στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΣΑΚΕ, καθώς η διογανώτρια αρχή της Α1 μπά…