Κεντρική Β' Εθνική Να διακοπούν τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών

Να διακοπούν τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών

Μπάσκετ, ΕΟΚ

Η έκρηξη στα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών, με τη μία αναβολή να διαδέχεται την άλλη.

Δεν λίγες οι ομάδες που έχουν προβληματιστεί και οι προπονητές που θεωρούν ότι πρέπει να διακοπούν τα πρωταθλήματα για λίγο καιρό.

Ο προπονητής του ΚΑΟ Κορίνθου, Κώστας Σορώτος, αλλά και ο προπονητήςτου Παπάγου, Γιώργος Διαμαντόπουλος ζητούν μέσω των προσωπικών τους σελίδων διακοπή για κάποιο διάστημα.

-Κώστας Σορώτος – Προπονητής ΚΑΟ Κορίνθου:

«Το παιχνίδι της Κυριακής με το Ίλιον αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοιού στην ομάδα του Ίλιου. Αφού ευχηθώ περαστικά στα παιδιά της αντίπαλης ομάδας νομίζω ότι θα πρέπει να μας προβληματίσουν τα συνεχόμενα κρούσματα σε πολλά παιδιά πολλών ομάδων. Ίσως η διακοπή για κάποιες μέρες να είναι μια λύση. Ίσως η λύση είναι να βρεθεί ένας τρόπος να βοηθηθούν τα σωματεία ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα τεστ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η αυτοπροστασία, στα πλαίσια του δυνατού, είναι μια ακόμη μερική λύση.
Το καλοκαίρι δεν ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα με μηδενικά κρούσματα σε αθλητές και τώρα συνεχίζονται με πολλά. Δεν λέω ότι είναι εύκολη η λύση αλλά σίγουρα δεν πρέπει να αφεθούν όλα στην τύχη…..
Εγώ θα είμαι εκεί πάντως μέχρι τέλους……»

-Γιώργος Διαμαντόπουλος – Προπονητής Παπάγου:

«Το πιο σωστό αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει μια παύση στα πρωταθλήματα για δύο βδομάδες να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση να προπονούνται κανονικά οι ομάδες να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση κ να ξανα αρχίσουν… Δυστυχώς είμαστε όλοι στον αέρα ανά πάσα στιγμή να έχουμε πρόβλημα κ καλά να έχουμε θέμα εμείς το πρόβλημα είναι ότι ερχόμαστε σε επαφή με γονείς κ συγγενείς..Απλά ένα χάος..»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …