Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπερτομέου: «Συνεργάσιμη η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Μπερτομέου: «Συνεργάσιμη η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε δηλώσεις, που έκανε, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκός. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νέα διοίκηση του τριφυλλιού είναι πολύ συνεργάσιμη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα είναι ακόμα στην ιδιοκτησία της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Δεν γνωρίζω τον βαθμό επίδρασής της στην διαχείριση, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι στη διαχείριση. Άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε πολύ καλά, είμαστε σε στενή επικοινωνία, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και είναι πολύ συνεργάσιμοι.

Το γεγονός ότι η νέα ομάδα διάλεξε ως κατεύθυνση για το μέλλον να μην εξαρτάται από ένα άτομο, αλλά να έχει ένα πιο βιώσιμο και σταθερό επιχειρησιακό μοντέλο σε όλα τα επίπεδα, δημιουργεί μεγάλη αίσθηση.

Αυτή είναι μια κατεύθυνση για την οποία πιέζουμε τα τελευταία χρόνια για αυτό προσπαθούμε να μάθουμε στις ομάδες να είναι πιο πετυχημένες στην πώληση εισιτηρίων, συμβουλεύουμε τους συλλόγους πώς θα είναι πιο επιτυχημένοι στις πωλήσεις χορηγιών και σε διάφορα άλλα επαγγελματικά μοντέλα.

Στα αφτιά μου είναι μουσική η κατεύθυνση που επέλεξε ο Παναθηναϊκός επειδή είναι ακριβώς το βιώσιμο μοντέλο που έχουμε εξηγήσει και έχουμε μοιραστεί με τις ομάδες μας και αυτό δεν αφορά μόνο τις ομάδες αλλά και την οικονομική συνέχεια που υποστηρίζουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και ο Κασελάκης

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο Έλληνας αθλητής …