Κεντρική Elite League Μαρούσι και Γκαγκαλούδης “τρελαίνουν” την Α2

Μαρούσι και Γκαγκαλούδης “τρελαίνουν” την Α2

gaga1

Το Μαρούσι συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α2 και μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχοντας κάνει το 3/3 με δύο, μάλιστα, εκτός έδρας νίκες.

Το σπουδαίο “διπλό” (85-91) της πρώτης αγωνιστικής στην έδρα της Ελευθερούπολης, εξαργυρώθηκε με την εντός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου (89-75) στη δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος, ενώ στην τρίτη αγωνιστική ήρθε και νέο “διπλό” (71-87), αυτή τη φορά στην έδρα του Αγρινίου.

Το Μαρούσι βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό κι είναι νωρίς μοιάζει ικανό να παλέψει για να πλασαριστεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο ανταγωνισμός, βέβαια, είναι μεγάλος και το έργο του Αμαρουσίου πολύ δύσκολο στη συνέχεια.

Η ομάδα δείχνει, πάντως, εξαιρετικό πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς και κομβικό ρόλο παίζει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο πολύπειρος γκαρντ αποτελεί το “Α” και το “Ω” του Αμαρουσίου, “βομβαρδίζοντας” τα αντίπαλα καλάθια.

Σημείωσε 25 πόντους κόντρα στην Ελευθερούπολη, 22 απέναντι στο Παγκράτι, ενώ χθες (17/10) πέτυχε 25 πόντους κόντρα στο Αγρίνιο.

Ο “Γκάγκα” είναι ο ηγέτης του Αμαρουσίου, αλλά δεν είναι μόνος του, με τους συμπαίκτες του να τον πλαισιώνουν ιδανικά και την ομάδα να παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …