Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Κουφός: «Παίξαμε με ένα πληγωμένο θηρίο»

Κουφός: «Παίξαμε με ένα πληγωμένο θηρίο»

stergios koufos

Ο Ιωνικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά στο φινάλε δεν άντεξε και γνώρισε την ήττα. Ο Στέργιος Κουφός χαρακτήρισε την Ένωση πληγωμένο θηρίο, ενώ σημείωσε ότι στόχος τους είναι να αναδείξουν νεαρούς παίκτες.

Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Μας έτυχε να παίξουμε με το πληγωμένο θηρίο, αφού η ΑΕΚ προερχόταν από την απώλεια του Basketball Champions League. Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μέχρι το 35′, όταν έχασε τις τρεις βολές ο Άνταμ (Σμιθ).

Πριν το παιχνίδι, είχα ζητήσει να πάρουμε ψυχολογία απ’ αυτό. Νομίζω ότι, όσο χαμηλώνουν τα φώτα, μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην εικόνα μας σήμερα. Όσο μπορείς να χτίσεις με τα δεδομένα που υπάρχουν λόγω του covid. Θέλω να πω για εμάς ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ένας οργανισμός που φέτος έχει ένα project, που λέει φυσικά ότι πρέπει να σωθεί η ομάδα, αλλά έχουμε κι ένα “πρωτόκολλο” που λέει ότι πρέπει να αναδείξουμε νέους Έλληνες και ξένους παίκτες και να τους κάνουμε καλύτερους. Μου έγινε ερώτηση γιατί δεν παίρνουμε άλλους παίκτες. Πράγματι, δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα, αλλά έχουμε αποφασίσει να λειτουργήσουμε φέτος έτσι.

Σίγουρα ο Χουγκάζ είναι προτεραιότητα για εμάς, σίγουρα είναι ο Πριτζέτ, σίγουρα είναι ο Πετρόπουλος. Την Δευτέρα, πρώτα ο Θεός, έρχεται στην ομάδα ο Σταύρος Τουτζιαράκης. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μια καλή οικογένεια. Αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τεράστιο βάθος στο ρόστερ μας, αλλά θα επιμείνουμε στα παιδιά ότι πρώτα πρέπει να γίνουμε οικογένεια και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε, για να πετύχουμε τους στόχους της παραμονής και της εξέλιξης των παικτών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…