Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Η Ομοσπονδία που έβαζε τους άλλους να πληρώνουν

Η Ομοσπονδία που έβαζε τους άλλους να πληρώνουν

vasilakopoulos money

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της διοίκησης Βασιλακόπουλου, τόσο γινόμαστε μάρτυρες κωμικοτραγικών καταστάσεων. Και επειδή η λογική σταματάει εκεί που αρχίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ας επιστρατέψουμε όσο χιούμορ διαθέτουμε.

Επικοινώνησαν μαζί μας άνθρωποι από ομάδες της Α1 γυναικών, οι οποίοι ήταν… εξοργισμένοι. Είναι αλήθεια πως δεν τους πίστεψα και αυτό το κείμενο γράφεται για να πάρει η ΕΟΚ την… πάσα και να κατακεραυνώσει εκείνους που τη διαβάλουν. Τί μας είπαν οι παράγοντες;

Η ΕΟΚ τους διαμήνυσε ότι πρέπει τα παιχνίδια τους (αυτά στα οποία είναι γηπεδούχοι) να έχουν τηλεοπτική (μέσω ίντερνετ) κάλυψη. Δεν θα διαφωνήσουμε. Στο 2021 που αχνοφαίνεται, με τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, είναι αστείο να μην βλέπουμε live τους αγώνες. Έλα, όμως, που οι ομοσπονδιακοί… πράκτορες δεν έμειναν στη νουθεσία αλλά προχώρησαν και σε… σύλληψη φοβερής ιδέας.

Για όποια ομάδα δεν συμμορφωθεί και δεν φροντίσει για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της υπάρχει απειλή αφαίρεσης βαθμών! Δηλαδή, τί είπαν οι γίγαντες; «Εσείς θα πληρώνετε για να προβάλετε το δικό μας πρωτάθλημα»!

Τα σωματεία, σε χαλεπούς καιρούς, δίχως την παραμικρή επιχορήγηση, οφείλουν να πληρώνουν για να έχουν διαιτητές, για να έχουν κριτές, για να έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Η πληροφορία που λέει ότι θα υποχρεωθούν να πληρώνουν για να αναπνέουν ελέγχεται ως ανακριβής.

Υπάρχει κάποιος, που –αν αυτή η πληροφορία αληθεύει- δεν έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό; Ακόμα και αν δεχθούμε ότι είναι υποχρεωτικό να καλύπτονται τηλεοπτικά οι αγώνες και οι σύλλογοι οφείλουν να βρουν λύση, την ΕΟΚ γιατί τη θέλουμε; Ποια ανάγκη καλύπτει;

Αντί επιλόγου: Ολοένα και περισσότερο πιστεύω ότι δέκα μέρες αφότου απαλλαγούμε από την ηγετική ομάδα Βασιλακόπουλου θα πέσω σε κατάθλιψη. Ήδη βιώνω έναν μικρό εφιάλτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…