Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Επένδυση στο μέλλον για τον ΠΑΟΚ

Επένδυση στο μέλλον για τον ΠΑΟΚ

roumoglou

Επένδυση στο μέλλον έκανε ο ΠΑΟΚ καθώς απέκτησε τον 17χρονο Απόστολου Ρούμογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Λεύκιππο Ξάνθης. Ο νεαρός θα ενταχθεί αρχικά στην ακαδημία της ομάδας και μόλις κλείσει τα 18 θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μπορεί η καθημερινότητα να είναι δύσκολη και να εξελίσσεται σε μια διαρκή μάχη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτά και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις και για το μέλλον. Και με αυτήν ακριβώς τη λογική, αποκτήθηκε από τον Λεύκιππο Ξάνθης ο 17χρονος αθλητής Απόστολος Ρούμογλου.

Ο ταλαντούχος γκαρντ είναι γεννημένος το 2003, έχει ύψος 2μ.01 και κατάγεται από την Ξάνθη. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ασπίδας Ξάνθης, το 2016 μεταγράφηκε στον Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ τη σεζόν 2019-2020 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Αρίωνα Ξάνθης, με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στο εφηβικό, όσο και στο ανδρικό πρωτάθλημα της τοπικής ένωσης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ). Και παρά το γεγονός ότι σε ηλικία μόλις 16 ετών συμμετείχε σε ανδρικό πρωτάθλημα, είχε ουσιαστική συμμετοχή στην άνοδο του Αρίωνα στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, συμμετείχε και στις προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Εφήβων.

Ο Απόστολος Ρούμογλου εντάχθηκε ήδη στο ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, ενώ με την συμπλήρωση των 18 ετών θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…