Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Έκτακτο: Και επίσημα εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή – Η απόφαση του δικαστηρίου

Έκτακτο: Και επίσημα εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή – Η απόφαση του δικαστηρίου

dikasthriomesa

Ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση όσοι καταδικάστηκαν για τη δολοφονία Φύσσα. Η απόφαση αφορά τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Γιάννη Λαγό, τον Χρήστο Παππά, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Μίχο

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η απόφαση του Εφετείου για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά. Ένοχος ο Ρουπακιάς για όλες τις κατηγορίες και ισόβια κάθειρξη. Ένοχοι οι 15 από τους κατηγορούμενους για την δολοφονία Φύσσα

Ένοχος ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αυτό ανακοίνωσε η Μαρία Λεπενιώτη λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Εφετείου, και ενώ οι κατηγορούμενοι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν απόντες όπως επίσης και ο Γιώργος Ρουπακιάς ανακοίνωσε:

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον Γιώργο Ρουπακιά καθώς επίσης για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία. Σχετικά με την υπόθεση Φύσσα, όλοι ένοχοι εκτός από Σαντοριναίο, Τσακανίκα λόγω αμφιβολιών. Ο Άγγος αθώος για τα 3 μαχαίρια, ένοχος για το ένα, Μιχάλαρος ένοχος για το ένα μαχαίρι, Σαντοριναίος, ένοχος για όπλο και πυρομαχικά.

Παράλληλα, ένοχοι οι κατηγορούμενοι για την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ καθώς επίσης και στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …