Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Χωρίς Μαυροκεφαλίδη και Σαλούστρο στη Λιθουανία

Χωρίς Μαυροκεφαλίδη και Σαλούστρο στη Λιθουανία

Mavrokefalidis Peristeri e1603556537869

Με ελλείψεις αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (26/10) από την Αθήνα (μέσω Βερολίνου) το Περιστέρι με προορισμό το Βίλνιους, προκειμένου να αγωνιστεί την Τρίτη (27/10, 19.30, μετάδοση από την ΕΡΤ) κόντρα στην Ρίτας, στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» αναμένεται να φτάσουν στις 19:00 στο ξενοδοχείο και θα πάνε κατευθείαν για προπόνηση. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν έχει στην διάθεση του τον Χρήστο Σαλούστρο, που δεν έπαιξε ούτε στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, και το Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο έμπειρος σέντερ δεν ταξίδεψε με την αποστολή λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

«Εν αναμονή της πρεμιέρας του BCL είμαστε ανυπόμονοι να μπούμε στο γήπεδο και να αγωνιστούμε. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το λιθουανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η αγωνιστική», ανέφερε ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου Αλέξανδρος Βελισσαράκος αναφορικά με την αναμέτρηση με την Ρίτας Βίλνιους και συμπλήρωσε:

«Θα είναι σημαντικό για εμάς να χαμηλώσουμε τον υψηλό ρυθμό τον οποίο αρέσκεται να επιβάλει η Ρίτας και να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα μας. Αν και πρόκειται για το δεύτερο μόλις επίσημο παιχνίδι μας, θέλουμε να βρούμε από νωρίς έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να τον διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Τόμπσον: «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας»

Στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Τρέβορ Τόμπσον. Ο σέντερ του Περιστέρ…