Κεντρική Διεθνή Βατούτιν: “Γι’αυτό κόψαμε τον Σαντ Ρος”

Βατούτιν: “Γι’αυτό κόψαμε τον Σαντ Ρος”

vatutin

Ο Αντρέι Βατούτιν παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσικό μέσο κι αναφέρθηκε στο πλάνο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν κράτησε τον Σαντ Ρος στην ομάδα, λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Για τα λεφτά των χορηγών της ομάδας τόνισε: «Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις και συνέχισαν να συνεργάζονται μαζί μας. Η πανδημία του κορωνοϊού και η οικολογική καταστροφή στο Νορίλσκ ανάγκασαν την εταιρεία Norilsky Nikel να μειώσει τα έξοδα για την ΤΣΣΚΑ. Καταλαβαίνουμε όμως την κατάσταση».

Για τις μεταγραφές: «Η ζήτηση για κορυφαίους παίκτες είναι ακόμα πολύ μεγάλη, τουλάχιστον τώρα. Τα μεγάλα κλαμπ συνέχισαν να γεμίζουν την φαρέτρα τους. Αλλά συνολικά, η αγορά είναι πεσμένη. Μερικοί έμπειροι παίκτες με ποιότητα εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα να βρουν νέα ομάδα. Πολλές ομάδες γύρισαν σε οικονομικό μοντέλο».

Για τους Μιλουτίνοφ-Σενγκέλια: «Ήρθαν στη θέση άλλων παικτών, οι μισθοί των οποίων ήταν επίσης υψηλοί. Έτσι εξισορροπήσαμε. Παρεμπιπτόντως, η ομάδα θυσίασε το βάθος πάγκου. Ο αριθμός παικτών μειώθηκε».

Για το φετινό ρόστερ: «Δεν συνεχίσαμε με Σαντ Ρος και Βοροντσέβιτς λόγω της οικονομικής κατάστασης και μόνο. Είμαι σίγουρος ότι ο Βοροντσέβιτς θα φέρει πολλά οφέλη στην επόμενη ομάδα του. Φυσικά το μπάτζετ μειώθηκε. Είναι απίθανο να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά μας. Η καμπάνια ήταν ατελής. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε βάθος πάγκου, είμαστε ευάλωτοι σε πιθανούς τραυματισμούς. Ωστόσο είναι καλύτερο από το να υπογράφεις παίκτες και τα χρήματα να μην είναι σίγουρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…