Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Τριπλό “χτύπημα”

Τριπλό “χτύπημα”

Ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας προχώρησε στην προσθήκη τριών ταλαντούχων αθλητών ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ. Ο λόγος για τους Ηλία Λιαράκο, Δημήτρη Μπακίρη και Φωκίωνα Φωτόπουλο.

Οι ανακοινώσεις:

“Γεννημένος το 2002 ο Ηλίας Λιαράκος είναι ένας ακόμη νεαρός και ταλαντούχος αθλητής που έρχεται να πλαισιώσει την νεανική ομάδα του Πολυνίκη.

Με παραστάσεις και σωστή υποδομή από τα τμήματα της Ηλιούπολης ο Ηλίας θα αποτελέσει μια ακόμη σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας”.

“Ο νεαρός Δημήτρης Μπακιρης μετά την παρουσία του στον Ηλυσιακό έρχεται στον Πολυνίκη για να κερδίσει μέσα από την σκληρή προπόνηση, αλλά και την διάθεση που δείχνει για επιτυχία, τον χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί και χρειάζεται για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του”.

“Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στον σύλλογο μας τον Φωκίωνα Φωτόπουλο.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Φωκίωνας διαθέτει μεγάλη εμπειρία αγωνιζόμενος σε ομάδες εθνικών κατηγοριών ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει στις μικρές εθνικές ομάδες.

Η παρουσία του Φωκίωνα αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και προδίδει ποιότητα και εμπειρία στη θέση των guards”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Προμηθέας Χαλανδρίου: Τίμησε την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του 2014-2015

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου τίμησε την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του 2014-2015 στο κλειστό Μάρκος Π…