Κεντρική Διεθνή “Έτσι αποκλείσαμε τον Ηρακλή”

“Έτσι αποκλείσαμε τον Ηρακλή”

iraklis1

Ο Κεραυνός Στροβόλου νίκησε τον Ηρακλή στην παράταση με 96-94, και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση του στους ομίλους του Basketball Champions League.

Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, εξήγησε με δηλώσεις του στο «Cyprusbasket» πως η ομάδα του απέκλεισε τον Ηρακλή

“Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μου απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτες μου πραγματικά υπερβάλαν εαυτούς και παρουσίασαν μια σπουδαία εικόνα τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και να φέρουμε το ρυθμό στα μέτρα μας μέσα από την πιεστική μας άμυνα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η ομάδα μου παρά το μικρό rotation ήταν μπροστά στο σκορ στα 30 από τα 45 λεπτά αν μετρήσουμε και την παράταση.

Είχαμε σοβαρό πρόβλημα στο ριμπάουντ, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα, μας πήραν 15 επιθετικά ριμπάουντ, ωστόσο καταφέραμε να ισορροπήσουμε τις κατοχές από τα λάθη στα οποία οδηγήσαμε τον αντίπαλο να κάνει αφού είχαμε και 10 κλεψίματα.

Κλειδί του παιχνιδιού ήταν τα λάθη μας, όπου κάναμε μόλις 9 σε 45 λεπτά αλλά και η ευστοχία μας από το τρίποντο που έφτασε το 50%. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο η υπομονή μας στην επίθεση και η καλή ομαδική λειτουργία.

Όπως έχω πει και στους παίκτες μου η ομάδα μας έχει την εμπειρία και ότι στο πρόσφατο παρελθόν με αρκετά παιδιά να είναι ίδια στο ρόστερ, κάναμε σημαντικές νίκες στην Ευρώπη, κάτι που πιστεύω πως έπαιξε το ρόλο του στο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…