Κεντρική NBA Ψυχωμένοι Μπακς! Νίκησαν τους Χιτ χωρίς τον Αντετοκούνμπο

Ψυχωμένοι Μπακς! Νίκησαν τους Χιτ χωρίς τον Αντετοκούνμπο

dragic heat bucks

“Ζωντανοί” στη μάχη της πρόκρισης στους τελικούς των πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας του NBA έμειναν οι Μπακς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησε στην παράταση των Χιτ με 118-115 και μείωσαν τη σειρά σε 3-1, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χωρίς τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κρις Μίντλετον “ντύθηκε” Αντετοκούνμπο κι έπαιξε και για τον Γιάννη, σημειώνοντας 36 πόντους με καθοριστικά καλάθια, καθώς και 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Τα “Ελάφια” θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια. Στα 8 δευτερόλεπτα που απέμεναν για τη λήξη του αγώνα ο Ντι Βιτσέντζο πήρε την επίθεση και κέρδισε φάουλ. Ωστόσο, ο παίκτης του Μιλγουόκι έχασε την ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του, έχοντας 1/2 βολές και ισοφαρίζοντας σε 107-107, με ένα δευτερόλεπτο και εννέα δέκατα να απομένουν.

Ο Ντράγκιτς προσπάθησε για την νίκη στην εκπνοή αλλά δεν τα κατάφερε, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Μίντλετον βρήκε σκορ και με δύσκολο τρίποντο έκανε το 112-116. Το τρίποντο του Χίρο μείωσε στον πόντο, αλλά η ψυχραιμία του Μίντλετον στις βολές χάρισαν τη νίκη στους Μπακς.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μίντλετον με 36 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Αντετοκούνμπο να σημειώνει 19 πόντους στα 11 λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί.

Από πλευράς ηττημένων, τρομερή εμφάνιση έκανε ο Αντεμπάγιο με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ κι 8 ασίστ. 20 πόντους είχε ο Ρόμπινσον, 18 ο Κράουντερ, ενώ από 17 πόντους μέτρησαν Μπάτλερ και Ντράγκιτς.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-22, 48-50, 88-85, 107-107 (παρ.) 115-118

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…