Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Με Λιόλιο και ο Χατζηβρέττας!

Με Λιόλιο και ο Χατζηβρέττας!

Μετά τον Δήμο Ντικούδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή, ήρθε η σειρά του Νίκου Χατζηβρέττα να εκφράσει την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το dwsepasa.gr, την πλατφόρμα μέσω της οποίας επικοινωνείται η δράση της κίνησης του Βαγγέλη Λιόλιου:

“Ένας ακόμη παίκτης με μεγάλη καριέρα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, συντάσσεται με τον Βαγγέλη Λιόλιο και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ.

Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηβρέττα, συμπαίκτης των Ντικούδη & Τσαρτσαρή στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής ομάδας την περασμένη δεκαετία,με πληθώρα προσωπικών και ομαδικών διακρίσεων στην σπουδαία πορεία του.

Ο εμπνευστής της 10Academy στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, δήλωσε τα παρακάτω στη σελίδα της ομάδας:

“Για τις εκλογές στην ομοσπονδία του αθλήματος που αγαπώ και υπηρετώ από μικρό παιδί, στηρίζω τον κύριο Βαγγέλη Λιόλιο, έναν άνθρωπο που γνώρισα ως αντίπαλο στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων.

Τώρα έχω την ευκαιρία να τον έχω συμπαίκτη, και αρχηγό, σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης, οργάνωσης και εξέλιξης του ελληνικού μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Πιτίνο: «Μέχρι κι εγώ έπαθα θλάση στον γουτό»

Ο Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσίασε η Εθνική ομάδα στο α…