Κεντρική NBA Γιόκιτς: “Ένιωσα ότι θα μπει το σουτ του Ντέιβις”
NBA

Γιόκιτς: “Ένιωσα ότι θα μπει το σουτ του Ντέιβις”

Γιόκιτς Νάγκετς

Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε την αίσθηση ότι το buzzer beater του Αντονι Ντέιβις θα έβρισκε στόχο την ώρα που έφυγε από τα χέρια του φόργουορντ των Λέικερς και με το οποίο οι «λιμνάνθρωποι» πήραν το δεύτερο ματς με 105-103 κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών της Δυτικής περιφέρειας.

Ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς έκανε φοβερό ματς, σημειώνοντας 11 από τους 30 πόντους του στα τελευταία 2:42 του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε τελικά να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

«Είτε αυτός είτε ο Λεμπρόν θα έπαιρνε το τελευταίο σουτ, οπότε το ξέραμε» είπε ο Γιόκιτς για την τελευταία φάση του παιχνιδιού και συνέχισε:

«Υπήρξε μία μικρή ασυνεννοησία στην τελευταία φάση. Ακόμα κι έτσι νομίζω πάντως ότι μπόρεσα να μαρκάρω καλά το σουτ. Ήμουν ακριβώς εκεί. Την στιγμή που έφυγε η μπάλα από τα χέρια του, το σουτ ήταν καλό. Ένιωσα οτι θα μπει μέσα. Οι σπουδαίοι παίκτες βάζουν σπουδαία σουτ».

Κλείνοντας ο άσος του Ντένβερ είπε: «Είμαστε το αουτσάιντερ, σωστά; Για αυτό χρειάζεται να παλεύουμε. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες. Ήμασταν πίσω στο σκορ με 15, 16 πόντους. Θα μπορούσαμε να τα παρατήσουμε, αλλά απλώς θέλουμε να παλεύουμε. Ακόμα και αν η διαφορά ήταν στους 30 πόντους πρέπει να υπάρχει μάχη και προσπάθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…