Κεντρική Β' Εθνική Δυνατό “χτύπημα” με Παπαδόπουλο

Δυνατό “χτύπημα” με Παπαδόπουλο

papadopoulos

Ο Ερμής Λαγκαδά συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει και την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Ο 21χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Ανατόλια, ενώ τη σεζόν 2016-17 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«”Μπαμ με Παπαδόπουλο”
Ο ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου (21,2.03) ενός παίκτη ο οποίος πάρα το μικρό της ηλικίας του έχει αρκετές μπασκετικες παραστάσεις και έρχεται στον Λαγκαδά για να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών την φετινή χρονιά.
Ο Βασίλης ξεκινησε τα πρώτα μπασκετικα του βήματα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια σε επίπεδο ακαδημιών έπαιξε σε Χανθ και Μαντουλιδη έως το 2016.
Την σεζόν 2016-17 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, ενώ την χρονιά 2017-18 αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα του ΕΡΜΉ ΑΓΙΑΣ, την σεζόν 2018-19 με την ΧΑΝΘ στην Β εθνικη ενώ πέρυσι έπαιξε με την φανέλα του Ανατολια στο πρωτάθλημα της Α2 με ιδιαίτερη επιτυχία.
Καλώς ήρθες Βασίλη!!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …