Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγγελόπουλος: “Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 της FIBA”

Αγγελόπουλος: “Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 της FIBA”

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Αλέξης Αλεξίου βρέθηκαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να κηρύσσει την έναρξη των εργασιών για το Final 8 του Basketball Champions League.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο τουρνουά πέρασαν τεστ κορονοϊού από το Επιχειρησιακό Κέντρο της Περιφέρειας Αττικής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε: «Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 της FIBA, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι η δράση μέσα από την οποία ξεκινούν τα τεστ για όλους τους εργαζόμενους και όλους τους εμπλεκόμενους στην πρώτη διεθνή διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως μετά τον Φεβρουάριο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, η προβολή της χώρας μας θα είναι τεράστια. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια γι’ αυτό το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη δράση της Περιφέρειας όσον αφορά τον Covid-19 στο τελευταίο διάστημα. Έγιναν 500 τεστ σε μια ημέρα. Είναι σημαντικό που βάζει πλάτη και στηρίζει μια δράση και ένα γεγονός που θα προβάλει τη χώρα μας παγκοσμίως».

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τόνισε: «Είναι μια προσπάθεια που σχετίζεται με την Ελλάδα, που σχετίζεται με την Περιφέρεια Αττικής, με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο, που κάνει αυτό που πρέπει με επιμέλεια για να έχουμε άθληση και επιτυχία και δημόσια υγεία. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι κοντά σε αυτή τη διαδικασία. Ψυχολόγοι και άλλοι γιατροί θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Δίνει ραντεβού στην OPAP Arena (vid)

Ιστορική η αυριανή ημέρα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Η ημέρα των εγκαινίων της OPAP Arena …