Κεντρική Β' Εθνική Tσίλογλου για Λεύκιππο: “Στόχος η τετράδα”

Tσίλογλου για Λεύκιππο: “Στόχος η τετράδα”

tsiloglou

Υψηλούς στόχους για τον Λεύκιππο Ορόσημο που θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική, θέτει ο επί σειρά ετών στυλοβάτης του συλλόγου, Πέτρος Τσίλογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο lefkipposbc.gr:

Για την έναρξη της φετινής σεζόν: “Είναι γεγονός ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που μας δημιουργεί μια αβεβαιότητα για τον γενικότερο σχεδιασμό. Όμως οι στόχοι μας και αυτή την χρονιά παραμένουν υψηλοί και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας. Παρόλο που η δυναμική των ομάδων φαίνεται να είναι υψηλότερη σε σχέση με άλλες χρονιές, εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον παραπάνω στόχο που έχουμε θέσει”.

Για την επιτυχημένη περσινή σεζόν: “Την περσινή σεζόν ο Λεύκιππος είχε θέσει ως στόχο την άνοδο, την οποία και πέτυχε. Η πολύ καλή εικόνα της ομάδας πιστεύω ότι και φέτος θα έχει συνέχεια παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω του κωρονοϊού. Καταφέραμε και αντικαταστήσαμε επάξια τους παίκτες που αποχώρησαν και είναι σίγουρο ότι φέτος θα δούμε έναν καλύτερο Λεύκιππο”.

Για την λειτουργία των Ακαδημιών: “Το επίπεδο λειτουργίας των Ακαδημιών μας είναι υψηλό. Ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν στα Τμήματα είναι υψηλός και συνεχώς αυξάνεται, γεγονός που μας κάνει αισιόδοξους ότι και φέτος θα είναι ακόμη υψηλότερος”.

Για το γυναικείο τμήμα: “Αρχή κάνει φέτος και το γυναικείο αγωνιστικό μας τμήμα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα θετικό ξεκίνημα που χάρη στην προσπάθεια των πολύ ικανών μας προπονητών θα μπουν οι βάσεις για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που σε λίγα χρόνια θα παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή μας”.

Διαβάστε ακόμη: Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Λεύκιππου! (pics)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …