Κεντρική Β' Εθνική Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Λεύκιππου! (pics)

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Λεύκιππου! (pics)

akadimies lefkippos

Ο Λεύκιππος Ξάνθης γνωστοποίησε ότι από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο Λεύκιππος Ξάνθης, που με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης καλλιεργεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης για τέσσερα χρόνια από το 2016, ετοιμάζεται και φέτος, με σύνεση και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, να ξεκινήσει τις δραστηριότητες του και να συνεχίσει την προσπάθειά μας, να διδάξουμε αθλητικό πολιτισμό αλλά και τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς λάτρεις του αθλήματος.

Η Ακαδημία Λεύκιππος, ως μια σύγχρονη Σχολή Μπάσκετ, λειτουργεί με ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία σε όλες τις ηλικίες. Προσπάθεια μας από την αρχή ήταν και είναι η καλλιέργεια σωστής νοοτροπίας και σωστής συμπεριφοράς, δηλαδή ο αθλητικός πολιτισμός, αυτό που εμείς αποκαλούμε “Λευκιππισμό”, ταυτόχρονα με την εκμάθηση των τεχνικών και των κανόνων του σύγχρονου Μπάσκετ. Μάλιστα, μόλις σε 4 χρόνια ζωής ο Λεύκιππος πρωταγωνιστεί ήδη στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τα παιδικά και εφηβικά μας τμήματα να συμμετέχουν σε τελικές φάσεις πρωταθλημάτων (Final-4). Είμαστε δε περήφανοι, που οι ομάδες αυτές στελεχώνονται πια στην πλειονότητά τους, από παιδιά που ξεκίνησαν στην ακαδημία μας από πολύ μικρή ηλικία.

Την οργάνωση και διεύθυνση της ακαδημίας θα έχει και φέτος, ο Λεωνίδας Μαγιάννης γνωστός από χρόνια για την δουλειά του, με την συνεργασία και σημαντική παρουσία του Παναγιώτη Πεχλιβανίδη στα τμήματα υποδομής των Κορασίδων. Την επίβλεψη του προγράμματος της Ακαδημίας έχει ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Θανάσης Χατζηνικολάου.

Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια, γεννημένα από το 2006 ως το 2015 και θα πραγματοποιούνται από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ως την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα: Στο γραφείο του συλλόγου επί της Πλάτωνος 10, τηλ: 2541106090 και ώρες 10:00 π.μ. ως 12:00 μ.μ. και στο μπασκετικό μας “σπίτι”, το Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” τις ίδιες ημέρες (1 ως 3 Σεπτεμβρίου) και ώρες 17:30 ως 20:00.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σας περιμένουμε και φέτος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, στα οποία διδάσκουν εξειδικευμένοι προπονητές, με κοινό μας γνώμονα την υγεία των παιδιών μας και την αθλητική και πνευματική τους καλλιέργεια! Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε και για το πρόγραμμα λειτουργίας των αντίστοιχων τμημάτων!”.

akadimies1

akadimies2

akadimies3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …